Μενω Θεσσαλονικη και ειμαι μαθητης Γ Λυκειου. Μου αρεσει η καλη παρεα και ειμαι ενα αρκετα κοινωνικο ατομο. Πιστευω οτι ειμαι αρκετα υπομονετικος με τους ανθρωπους και προσπαθω να τους δειξω τις απαιτησεις μου με την υπομονη (παν μετρον αριστον). Υπαρχουν και φορες που για να παρω αυτο που θελω γινομαι εγωιστης.Θεωρω οτι εχω καλη εμφανιση και δημιουργω ελξη πολλες φορες μονο με αυτην, αλλα δεν φτανει μονο αυτο. Απλα ειναι ενα μικρο σχετικα ΣΥΝ. Ενα βιβλιο για την γλωσσα του σωματος πριν 1 χρονο σταθηκηκε αφορμη για να ασχοληθω αρχικα με την ψυχολογια ==> ερωτικη ψυχολογια ==> PU. Μου αρεσουν πολυ οι γυναικες (και σε ποιον δεν αρεσουν ρε μαγκα) ειναι υπεροχα,πανεξυπνα και “απροβλεπτα” πλασματα. Νομιζω οτι ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου να εχω παντα τον ελεγχο (να ειμαι αρχηγος σε οτιδηποτε) τοσο στους φιλους οσο και στις σχεσεις που ειχα. Δεν μου αρεσει οταν μια γυναικα εχει το πανω χερι. Νιωθω αβολα και για αυτο αποφασισα να τις καταλαβω και να ασχοληθω με το παιχνιδι. Ασχολουμαι περιστασιακα ,ΚΑΙ κακως, με το game αλλα οι φιλοι μου ειναι “ΑΘΩΟΙ” και ο περιορισμενος χρονος ειναι ενα αλλο εμποδιο. Παρολα αυτα εστω και ελαχιστα που εχω ασχοληθει εχω δει τρομερη διαφορα στον εαυτο μου. Ο τροπος που δρας και σκεφτεσαι αλλαζει. Γινεται πιο γυναικειος (δες πιο πανω τι εγραψα για τις γυναικες!) Θελω να βελτιωθω ακομα περισσοτερο και ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερω. Με τις καταλληλες υποδειξεις και οδηγιες θα καταφερω να μπω στο μονοπατι. Το site το βρηκα τυχαια σε αναζητηση και ειναι πολυ πλουσιο σε υλικο και βοηθαει τοσο τους αρχαριους οσο και τους προχό!