Afc2pua wroteμπηκε qualify κ rapport μόνο του κ μιλαγε μιλαγε μιλαγε…..(WTF?) μου έκανε εντυπωση!
Πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό…. ΜΟΝΗ της μίλαγε ή ΕΣΥ οδηγούσες όλη την συζήτηση; Απ’ αυτά που έγραψες εγώ κατάλαβα ότι απλώς μίλαγε μόνη της κι έλεγε ό,τι της κατέβαινε σαν να είχες πάνω σου κάποια ταμπέλα “πείτε τον πόνο σας”.
Χώρια που, εάν αυτή οδηγούσε την συζήτηση, τότε δεν μπορείς να κάνεις qualify της προκοπής. Αυτή σε οδηγεί, πώς θα την κάνεις qualify; Αν έγιναν έτσι, τότε λογικά ναι, θα σου βγει flake. Γιατί; Εάν ήμουν γυναίκα θα σκεφτόμουν “Γιατί να βγω μαζί του; Θα βρω επόμενο βράδυ κάποιον άλλον να του πω τον πόνο μου. Δεν είχε κάτι ξεχωριστό.”
Δεύτερο point: πόσο “γρήγορα” μπήκατε στο rapport; Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι έτρεξες “αρκετό” attraction ή όχι πριν μπείτε σε rapport; Ρωτάω γιατί rapport χωρίς attraction –> Friend Zone.
Τρίτο point: τι θέματα έπιανε; Λες είχε αρνητικό Body Language. Έπιανε μήπως άσχημα θέματα; Σου έλεγε τα προβλήματά της; Ρωτάω γιατί γυναίκες που οδηγούν την συζήτηση τείνουν κάποιες φορές να πηγαίνουν σε θέματα με αρνητική ενέργεια και τελικά να ρίχνουν το φταίξιμο σε σένα που δεν τις σταμάτησες.
Αν τα κατάλαβα λάθος, διόρθωσέ με. 🙂
Afc2pua wroteΕρώτημα το Ο μπηκε μόνο του rapport οκ .
όμως (αυτο ήταν Hoop?) ετσι θα παρέδιδα frame? δεν θα γινονταν αυτή ο screener?
Να το απλοποιήσω λίγο: σκοπός σου ήταν να μπει το obstacle σε rapport; Όχι, αλλά να κάνεις isolate το target.
Εγώ δεν θα έλεγα πράγματα για μένα από τόσο νωρίς… too needy κι ίσως ναι, να ήταν hoop. Εγώ θα το γύρναγα, πετώντας ένα FTC και ρωτώντας το ίδιο το obstacle 1-2 πράγματα για εκείνη (αν δεν το είχα κάνει ήδη), με σκοπό να το κάνω befriend. Αλλά μετά τα 1-2 πράγματα, isolate the target.
Οι πιο έμπειροι μπορούν φυσικά να με διορθώσουν, αν τα λέω λάθος.
Afc2pua wroteμιας κ δεν ειχα μιλήσει κ καθόλου λογικά
Αυτό δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς;