Τις προάλλες βγήκα με μια παρέα φύλων και ήταν στην παρέα ένα HB όχι πολύ δυνατό, αλλά πολύ ο τύπος μου. Πρώτη φορά τη γνώριζα, δεν κατάφερα να την απομονώσω, αλλά συζητήσαμε αρκετή ώρα, εγώ, αυτή και μια άλλη φίλη μου, πολύ καλή wing, για σχέσεις και τα σχετικά, οδηγούσα τη συζήτηση, πήρα κάποια IOI, αλλά λόγω συνθηκών (απειρία, καθόμασταν, είναι του κοινωνικού μου κύκλου) δεν το προχώρησα, γίναμε φύλου στο facebook και μιλήσαμε μεσώ pm. Ε: εγώ, Α: αυτή :
Ε: γεια 🙁 ΗΒ… κανονίστε να ξαναβγουμε για ποτακι.. κατι στο πιο ορθιο αυτη τη φορα!
Α: Εγώ μέσα είμαι!! Εσείς είστε το τσούρμο!! Κανονίστε κ πείτε μου!!!
Ε: Που ειναι οι πρωτοβουλιες και οι ηγετικες στου ικανοτητες coach; 😛 (ειχε υπαρξει σχετικη συζητηση στο ποτο περι life coaching)
Α: Νομίζω φάνηκαν την προηγούμενη φορά! Τώρα θέλω νΑ εμπνευστώ απ’τις δικές σας!!
Ε: αν ειναι να εμπνευστεις απο τις δικες μου.. νομιζω ατυχησες.. τη χρεωνω την εμπνευση.. βεβαια.. μονο για σενα.. και μεχρι τις 12 ειναι δωρεαν γιατι εχεις γενεθλια… χρονια πολλα!! να τα 100στισεις!!
Α: ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυ!!! κ περιμενω να κανονισετε!! φιλακια σουυυυυυ!!!
Ε: οκ.. θα αργησει ομως λιγο
Α: Γτ;
Ε: ανειλλημενες υποχρεωσεις
μετα απο 10 μερες:
Ε: ΗΒ.. εκανα οτι μπορουσα.. αλλα τα παιδια.. δεν θελουν να βγουν μαζι σου για ποτο… μαλλον δεν γουσταρουν την παρεα σου 😛 προτεινω λοιπον να βγουμε οι 2 μας.. μην παει το μυαλο σου στο πονηρο.. απλα για καποιο ανεξηγητο λογο μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι ισως εισαι ωραιος τυπος.. :cheer:
μετα απο μια βδομαδα:
Ε: ΗΒ.. σου εστειλα μηνυμα και την προηγουμενη βδομαδα… για καποιο λογο ομως δεν πρεπει να σου ηρθε.. κολληματα του fb φαινεται.. σοθ ελεγα λοιπον σ εκεινο το μηνυμα… να βγαιναμε για ποτο.. ολοι μαζι.. μεγαλη παρεα.. τωρα βεβαια αν εσυ επιμενεις… μπορουμε να βγουμε και οι 2 μας.. δεν εχω αντιρηση 🙂
Α:Δε σας έχω πει κανονιστε?! Που να σας συγκεντρώσω όλους μαζί?! Μαζευτείτε να πάμε για ποτάκι (μερος)!
τι εκανα λαθος… μπορω να κανω κατι να το σωσω..? σχολια/παρατηρησεις ευπροσδεκτα.