Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Με λένε Σπύρο είμαι 20 χρονών και μένω Αθήνα. Δυστυχώς είμαι afc και δεν τα πάω πολύ καλά με τις γυναίκες παρόλο που είμαι κοινωνικός.
Από ότι έχω καταλάβει μάλλον είναι λόγω του ότι είμαι πολύ καλός μαζί τους πράγμα το οποίο πρέπει να αλλάξει. Επίσης έχω πρόβλημα με το approach anxiety μιας και που δεν έχω κάνει ποτέ κάποιο approach. Άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω και κάποιον φίλο να μυήσω στον κόσμο αυτόν μιας και οι περισσότεροι έχουν κοπέλες.
Κάπου εδώ να σας πω και κάτι για το οποίο δεν είμαι και πολύ περήφανος μιας και που έχω αρκετά δυνατό χαρακτήρα και αυτό με κάνει να νιώθω άσχημα. Δεν έχω κάνει sex ακόμα με κοπέλα…. Κανονικά δεν θα το έλεγα πότε σε κάποιον άγνωστο αλλά πιστεύω ότι καλό είναι να είμαι ειλικρινής μαζί σας.
Όπως και να’χει έχω αποφασίσει ότι είναι καιρός να αλλάξει όλο αυτό και πρέπει να δουλέψω πάνω στο ανύπαρκτο game μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που πριν λίγες μέρες ανακάλυψα αυτόν τον κόσμο και έχω ήδη διαβάσει το game του style και τώρα διαβάζω το mystery method.
Στόχος μου είναι να μπορέσω να αυξήσω τα fcloses μου και να γίνω επιτέλους ένας pua. Νομίζω ότι μπορεί να γίνει με αρκετή δουλειά και όλο αυτό με έχει εξιτάρει μιας και που είναι κάτι εντελώς καινούριο και αυτό που χρειάζομαι στην κατάσταση που είμαι.
Ότι έχετε να προτείνεται, από συμβουλές μέχρι βιβλία καλοδεχούμενα! Και πάλι καλώς σας βρήκα.