1,5 χρόνο μετά…Αυτό είναι το διάστημα από την τελευταία φορά που’χα να επισκεφτώ το παλιό φόρουμ.Τόσος καιρός που συνειδητοποίησα ότι έχει αλλάξει ιστοσελίδα!!Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη φορά που’χα γραφτεί δεν το’χα πάρει πολύ στα σοβαρά.Φαίνεται ότι μπήκα πολύ εύκολα στο 95%,το ποσοστό εκείνο που ξεκινάνε με ενθουσιασμό κ μετά εξαφανίζονται,ή πιο συγκεκριμένα για μένα,επαναπαύονται.Βλέπετε φίλοι μου έχω το κακό συνήθειο όταν έχω επιλογές να καθησυχάζω τον εαυτό μου,να λέω δεν τα χρειάζομαι όλα αυτά,δεν είναι ανάγκη να προσπαθήσω περισσότερο..Είναι το μεγαλύτερο ελλάτωμά μου που προσπαθώ πλέον να το πετάξω από πάνω μου.Αυτό τον 1,5 χρόνο έκανα 4 σχέσεις,οι οποίες με έκαναν να προβληματιστώ πολύ(Αν εξαιρέσεις την πρώτη χρονικά που κράτησε 4 μήνες,έληξε λόγω ζήλιας κ ήταν αυτή που άξιζε περισσότερο οι άλλες τρεις ήταν καταστροφή.Οι δυο ήταν player,είτε για να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά η μια είτε για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της η άλλη.Με την τελευταία χώρισα χωρίς καν να τσακωθώ,από το τηλέφωνο!!Δεν κράτησαν παραπάνω από 2,5 μήνα στο σύνολο..).
Όπως καταλαβαίνετε κάτι δεν πάει καλά.Κ μάλλον φταίω εγώ για τις γυναίκες που βάζω στη ζωή μου.Αυτός είναι κ ο λόγος που θέλω να μπω αυτή τη φορά πιο δυνατά στο παιχνίδι.Να εξασκήσω ακόμα πιο πολύ τις ικανότητές μου με απώτερο στόχο να βελτιώνομαι κάθε μέρα σαν άνθρωπος κ προσωπικότητα.Έτσι πιστεύω θα έρθουν κ οι γυναίκες που αξίζουν το χρόνο μου.Τις προδιαγραφές πιστεύω τις έχω,κάθε μέρα που περνάει αποκτώ κ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κ έχω αλλάξει το attitude προς τη ζωή,αφού χωρίς προκλήσεις είναι βαρετή!!Κ εδώ χρειάζεστε εσείς,άτομα με πιο δουλεμένες ικανότητες κ την ίδια διάθεση για προσωπική βελτίωση.Γιατί όπως διάβασα κ από ένα άλλο intro μόνο βγαίνοντας in the field με κάποιον καλύτερο ή ισάξιο από σένα μπορείς να διδαχτείς πράγματα.Κ η παρέα μου,AFC’s,σ’αυτόν τον τομέα απέχει αρκετά νομίζω(sorry κολλητέ!!).
Υ.Γ: Έχοντας διαβάσει αρκετές μεθόδους,έχω κατασταλάξει σ’αυτή του Carlos Xuma:Secret’s of the Alpha Male.Είναι το πλησιέστερο σ’αυτό που θέλω να γίνω κ ο δρόμος είναι πολύ-πολύ μακρύς!!
Υ.Γ 2: Μένω Αγιο Δημήτριο,όποιος βρίσκεται κοντά κ θα’θελε να sargαρουμε μαζί…απλά ζαλίστεμαι στα π.μ.!!Θα’ναι ενα πολύ καλό leverage για μένα!!!