Για αυτήν πέρα από τα τυπικά έμαθα κάποια πράγματα που με ενδιαφέραν αλλά όχι πολλά.(Δεν ρώτησα) Φορούσε ένα πολύ έντονο κόκκινο πουκάμισο που αργότερα το έβγαλε και από μέσα φορούσε ένα από μαύρο μπλουζάκι που φαινόταν το στήθος της, παντελόνι, και μπότες. Σκουλαρίκα δεν φορούσε και είχε μονο μια τρύπα σε κάθε αυτί. Ομοίως δεν φορούσε κανένα δακτυλίδι, παρα μόνο ένα κόσμημα στον λαιμό. Όμως είχε απίστευτα γαλλικό μανικιούρ με στρασάκια!! (Η γκόμενα μου άρεσε )
Πολύ κομψή και περιποιημένη γκόμενα….καύλωσα ρε!
ΌΛΑ αυτά ήταν πληροφορίες για να την ανοίξεις και να χουκάρει! Ότι φορούσε πάνω της στο ούρλιαζε! Κοιτούσες τα χέρια της για να κάνεις την ρουτίνα με τα δαχτυλίδια και ενώ ήσουν τόσο κοντά για να δεις τις τρύπες στα αυτιά της, το μυαλό σου δεν ήταν στην στιγμή.
Μια μαλακία που μου ήρθε στο μυαλό που θα μπορούσες να της πεις είναι.
Ωραίο πουκάμισο! Πάω στοίχημα ότι θα μπορούσες να σταματήσεις ταύρο μ αυτό.
Θα το έπαιρνε για κοπλιμέντο σίγουρα.
Και μετά θα την φώναζες ταυρομάχο και θα την πείραζες.
Τυπικά πράγματα ρώτησες τυπικές απαντήσεις πήρες τυπική αλληλεπίδραση είχες
IOIs με την κλασική έννοια δεν τα θυμάμαι ή δεν μου έδωσε αλλά από την πρώτη στιγμή την είδα που ενδιαφερόταν για μένα, με κοίταζε, ασχολιώταν μαζί μου, ήθελε πάντα να τσουγκρίσει το ποτήρι της με μένα γενικά το “έβλεπα”. Απλά αργότερα δεν προχώρησε, τα υπόλοιπα τα έχω περιγράψει.
Βασικά ήσουν ο μοναδικός ελεύθερος άντρας της παρέας που δεν σε ήξερε κιόλας. Ποτέ μην παίρνεις τις πρώτες αντιδράσεις κάποιου ως προσωπικές για το άτομο σου.
Κάπνιζε και έγραφε και πολλά μηνύματα, όμως δεν κοιτούσε αλλού ούτε έμοιαζε σαν να μην ήταν εκεί.
χαχχαχαχαχα! Λοιπόν η γκόμενα έχει τουλάχιστον 2 χαλβάδες να την πρίζουν για να βγεί για καφέ μαζί τους. Να είσαι σίγουρος. Πρόσεξε να μην γίνεις ο τρίτος!
Κοίτα όταν κάποιος κλάνει όλη την παρέα. ενώ υποτίθεται ότι βγήκε μαζί τους και γράφει σκυμμένος μηνύματα σ ένα κινητό σαφώς και δεν είναι εκεί!
Και μου φέρνει αναγούλα
Όταν μιλάω σοβαρά κ άλλος μήνυμα στέλνει σε κάποια τσούλα.
Σκέψου! Δεν ήμουν καν εκεί και ήδη ξέρω πολύ περισσότερα πράγματα για την γκόμενα από ότι εσύ. Δεν μας συγκρίνω. Σου τονίζω κάποια πράγματα!
Προφανώς και δεν μιλούσα για υπολογιστές αλλά με ρώτησε τι έχω σπουδάσει. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ενδεχωμένως να έκανα bragging άθελα μου. Δεν ξέρω αν έχει σχέση.
Ναι σίγουρα….δεν είναι κακό. Απλά να θυμάσαι πως δεν φτάνει μόνο να έχεις Value πρέπει να έχεις και το ΕΙΔΟΣ του Value που ιντριγκάρει τους ανθρώπους να θέλουν να σε γνωρίσουν. Και πρόσεξε λέω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ όχι γκόμενες! Εσύ για παράδειγμα σαν άνθρωπος μπορεί να είσαι πολύ ποιο πολύ ολοκληρωμένος και με περισσότερο Value από έναν κολοπαιδαρά. Ο κολοπαιδαράς όμως ίσως έχει κάτι που εσύ δεν έχεις. Το ΕΙΔΟΣ του Value που ιντριγκάρει…
Μην περιμένεις από εμένα να κάθομαι να σου αναλύω ορολογίες και δομές και ρουτίνες! Όχι δεν βαριέμαι…..απλά τα θεωρώ καραμέλες ποια…!