Καλησπέρα φίλοι μού.Είμαι 21 χρονών και μένω Αθήνα, πιο συγκεκριμένα στην Δαφνη.Καταρχάς χαίρομε που ανακάλυψα αυτή την σελίδα και είδα ότι δεν είμαι ο μόνος με αυτό το χόμπι σε αυτήν την χώρα.Το ψευδόνημό μου είναι The prince. Θα μπω κατευθίαν στο ψητό, πρώτη φορά έκανα σεξ στα 17 με μία κοπέλα που είχα μπει friendzone και απλά έτυχε να χωρίσει με το αγόρι της και με χρησιμοποίσε απλά για να τον ξεπεράσει. Δεν είχα αισθήματα για αύτην οπότε δεν με χάλασε. Αργότερα πήγα στην Αγγλία σε ηλικία 18 χρονών με σκοπό να ζήσω λίγο μόνος μου για ένα εξάμηνο να βρώ μια δουλεία για να συντηρούμε οικονομικά, τουλάχιστον για την ώρα και έπητα να γυρίσω πίσω Ελλάδα για να ξεκινήσω σπουδές.Στην αγγλία παρατήρισα πως οι ρόλοι μετάξυ ανδρών και γειναικών είχαν αλλάξει κάπως και πως πολλές γειναίκες την έπευταν στεγνά στους άνδρες σε nightclubs. Εκείνο το εξάμηνο έκανα αρκετά make outs και μόνο ένα lay… έπαιζα direct game χωρίς όμως να το ξέρω. Μετά γύρισα Ελλάδα και έκανα μια σχέση που κρατησε 2 χρόνια και τελείωσε άσχημα….πληγώθηκα πολύ. Είχαμε κανονίσει να πάμε διακοπές στην Γερμανία και τελικά πήγα μονος με 2 φιλαράκια…μέσα στην απόγνωση μου ένα βραδυ μίλισα σε μία κοπέλα που δεν ήξερα κάν και καθόταν μόνη της στην reception του ξενοδοχείου…δεν ήξερα ατάκες ούτε τίποτα το μόνο που είχα ήταν το Inner game μου και αρκετή αυτοπεπίθηση. Κατάφερα instant date και έμαθα ότι είχε αγόρι καi το βράδυ δεν έκανα κίνιση.Να μην τα πολυλογό την επόμενη μέρα έφυγα και μιλόυσαμε από το facebook για ένα μήνα και ήρθε Ελλάδα να με βρεί….Το κάναμε και μου αποκάλυψε ότι την είχε κερατώσει ο δικός της. Μου είπε ότι διάλεξε εμένα όχι για εκδίκηση αλλά επηδή είχε συνεσθήματα. Δεν ξέρω πως και γιατί την ερωτεύτικα και μετά απο μια εβδομάδα έφυγε απτη χώρα και δεν την ξαναείδα. Μέτα αποφάσησα να αφησω τους έρωτες και τις μαλακίες για λίγο διάστημα και να παίξω παιχνίδι. Έχω παρακολουθήσει Badboylifestyle στο ίντερνετ καθώς και το Mystery method. Έδω και 5 μήνες βγαίνω έξω και παίζω night game.
Το site το βρήκα τυχαία στο google. 🙂