Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά τους δημιουργούς αυτού του site, όσους το υποστηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο και όλους όσους με τα σχόλια τους δίνουν τροφή για σκέψη και πράξη στα λοιπά μέλη του forum.Η διάθεση μου πρέπει πρωτίστως να είναι απολογητική τουλαχιστον αρχικά, δεδομένου ότι είμαι μέλος κάμποσους μήνες αλλά έχω μπει ελάχιστες φορές(οι λόγοι πολλοί-κυρίως η ελλειψη χρόνου αλλά για να είμαι ειλικρινής και μια έλλειψη προσπάθειας από τη μεριά μου να βρω το χρόνο που έπρεπε για την υπέροχη αυτή κοινοτητα-αλλωστε υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι που σίγουρα έχουν αφιερώσει πολυ χρόνο για να βοηθήσουν με την εμπειρία τους όλους εμάς, οπότε ότι και να πω είναι λίγο)και δεν είχα συστήσει τον εαυτό μου (ως οφειλα και από τους κανόνες)μέχρι σήμερα.Να ξεκινήσω λέγοντας ότι σας βρήκα εντελώς τυχαία μέσω internet.Η αρχική μου επαφή με το αντικείμενο της τέχνης ήταν τυχαία όταν πριν 1 χρόνο περίπου αγόρασα το βιβλίο του Neil Strauss πιο πολύ με διαθεση να δω τι λέει αυτό το βιβλιαράκι χωρίς να περιμένω ότι τα όσα εξιστορεί είναι αλήθεια και ότι υπήρχε μια μυστική κοινότητα αντρών που ανέπτυξαν συμπεριφορές ώστε να αποφεύγουν τα shit tests, να ξέρουν τι πρέπει να πουν, τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστούν, το Body language και όλα τα βέλη που είχαν στην φαρέτρα τους για να ρίξουν όποια γυναίκα ήθελαν.Στην αρχή το βρήκα λίγο υπερβολικό, ψευτικό, ουτοπικό.Ότι δεν υπάρχουν νόρμες στις σχέσεις ανδρών και γυναικών, ούτε το μαγικό κουμπί που αν το πατήσεις με τον α τροπο η γυναικα θα αντιδράσει αυτομάτως με το β τρόπο.Παρόλα αυτά δεν σταμάτησα να σκέφτομαι ότι υπάρχει λογική σε αυτά που ελεγε ο Strauss.Για να μην τα πολυλογώ έψαξα στο internet και χωρίς να το περιμένω βρήκα την μυστική κοινότητα της Ελλάδος και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτο.Και για να μην σας κουράζω…όσον αφορά το άθλημα το οποίο είχε μπει για ένα μικρό διαστημα στο “ψυγείο” ένεκα σχέσης, ξεκίνησε πριν λίγο καιρό πάλι…Λόγω έλλειψης γνώσεως ορολογίας μιας και τώρα ξαναβλέπω ύστερα από πολύ καιρό (λεξικό, faq κλπ) επιφυλάσσομαι να πω κάποια άλλη στιγμή-και κάτι ουσιώδες αφου το να πω ότι είπα μια ατάκα και η άλλη δεν μου έδωσε σημασία δεν νομίζω ότι βοηθάει κανένα μέλος…Σε γενικές γραμμές να αναφέρω ότι ποτέ δεν ήμουν player, δεν ήξερα πως μπορούσαν μερικοί άντρες με το που μπαίνουν σε έναν χώρο όποιος και αν είναι αυτός, να τον κατακτούν και μαζί με αυτόν και τις γυναίκες φυσικά.Πάντοτε είχα αγχος στο να προσεγγίσω μια γυναίκα (ΑΑ αν δεν κάνω λάθος), το οποίο βέβαια περνώντας τα χρόνια (τωρα κοντευω 29 ετών) υπάρχει βέβαια αλλά σε μικρότερο βαθμό.Πάντα φοβόμουν να πλησιάσω αλλά για καποιο λόγο από τη στιγμή που θα μιλούσα στην όποια παρέα γυναικών και ύστερα αισθανόμουν πολύ καλά.Με τα χρόνια έπαψα να μην βλέπω τις χυλόπιτες σαν κάτι απαραίτητα κακό αλλά σαν έναν τρόπο να μαθαίνω από τα λάθη μου.Και χαιρόμουν συνήθως διότι ενώ πήγαινα με αγχος να μιλήσω και χωρίς να ξέρω γρι από PUA ίσως λόγω ενός έμφυτου χιούμορ, έκανα αρκετές από τις γυναίκες που τους την έπεφτα να γελάσουν και ίσως με κάποιες έξυπνες απαντήσεις με τις οποίες τους την έμπαινα (εκανα κάτι σαν neg όπως το βλέπω τώρα) οπότε με τις πολλές χυλόπιτες είχα και ένα ποσοστό (μικρό βέβαια) επιτυχίας-όχι σχέση(κυρίως *close αλλά μέχρι εκεί βασικά).Κάποιες σχέσεις επομένως που έχω κάνει δεν οφείλονται σε pick up αλλά ουσιαστικά από γνωριμία μεσω παρέας.Να ζητήσω συγνώμη αν παρέλειψα κάτι που επρεπε να αναφέρω και με το καλό διαβάζοντας τα βασικά και ξεκινώντας από την αρχή (αφου κάνω και test field-νομιζω έτσι λέγεται) να συμμετέχω και εγώ (κανονικά και με ορθό τρόπο) στην ωραια αυτή κοινότητα.Καλό βράδυ σε όλα τα μέλη!!!