Χαιρετώ και αρχίζω
Σάββατο και βγήκα με AFC φίλο και φίλους του.Μετά ήρθαν τα κορίτσια (ΗΒ-8με αγόρι,5,5,3)
Ο Θεός να τα κάνει κορίτσια,αλλά πηδίξιμες 😛
Αρχικά είχα negative BL και είμουν στα @@ μου όταν συστηθήκαμε(δεν ήθελα να φανώ needy,σωστός τρόπος για warm καταστάσεις?).Μπήκα πιο μετά στη παρέα και άρχισαν να με ρωτάνε σπουδές και ηλικία.Απάντησα κλασσικά πόσο με κάνεις και μπλα μπλα οπότε κανω στο 5αρι(το ένα εκ των 2 που δεν ήταν η παρθένα.true story :sick: )
Ε-Εσύ πόσο είσαι?
Τ-Δεν ξέρεις οτι δε κάνουνε σε μια γυναίκα ποτέ αυτή την ερώτηση?
Ε-Να μαντέψω ψηλά ή χαμήλα δηλαδή?
Τ-Δεν έχω πρόβλημα(ήταν χαμογελαστή ως τώρα και έγερνε για να με ακούει)
Ε-26(Το είπα τσεκάροντάς την,πρέπει να ήταν 20αρα,γιατί οι φίλες τις πάνω κάτω εκεί ήταν)
Έμεινε με το στόμα ανοιχτό,σηκώνετε αμέσως και πάει στη μπάρα να πάρει ποτό(θέλω να πιω τώρα είπε) έτοιμη να κλάψει και τις φίλες τις να τρέχουνε να την παρηγορήσουνε και το ΗΒ8 να με κοιτάει σε στυλ τι σου έκανε ο μαλάκας.WTF???? τόσο low self esteem ή απλά ήθελε να φύγει?
Δε πήγα να την παρήγορήσω,αυτό περίμενε?Δε μου φάνηκε άλφα.Μπήκα σε talkative mode μιλώντας με τους άντρες και το 3αρι οπότε και φύγαμε με τον φίλο μου και πήγαμε σε μπαράκι,είχε πάει 4 το πρωί.
και στο κυρίως θέμα τώρα.
ΗΒ7,5-Τ και μια χοντρή-Χ(ήταν η AFOG),τους μιλάγανε 2 τύποι,είδα οτι δε τα πηγαίνανε καλά(από δική μου pu experience και καλά 😛),το Τ μου έκανε και eye contact,φύγανε οι τύποι και ανοίγω με situational
την Χ που καθότανε πλάτη δίπλα μου ακριβώς.
Ε-Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας,πόση ώρα σας ζάλισαν οι τύποι?(καλό άνοιγμα ή δεν δείχνει αλφα?)
Χ-χαμογελάει,δεν είναι αυτό,είναι οτι ήταν και μεγάλοι 30 χρονών(ΙΟΙ γιατί μικροδείχνω?)
σκάω ένα opinional βάζω και το Τ στο παιχνίδι ,σηκώθηκα κιόλας από το κάθισμα και άρχισα κανονική συζήτηση πρόσθετα όπου κόλλαγα DHV ρουτίνες,έβαλα αργότερα τον φίλο μου στο σετ και ήταν on.Γυρνάω στη θέση μου και δίνω BL στο μαγαζί και όχι σε αυτές.Γυρνάνε τότε και οι 2 προς εμένα ψάχνοντας θέματα ,γυρίσανε και αρνητική BL για το φίλο μου(έμεινα μαλάκας με αυτό,Α3 στην πράξη).
Δυστηχώς έκανα attraction και στην Χ(έλεγε οτι μοιάζω με κάποιον ηθοποιό,συμφωνούσε το Τ).Από Αθήνα αλλά φοιτήτριες στην Πάτρα κανονίσαμε να βγόυμε όλοι μαζί οταν θα γύριζαν Αθήνα μετά από 2 βδομάδες.Φεύγουμε από το μαγαζί στις 6(2 ώρες είμουν μέσα στο σετ,#close για πλάκα) και ανοίγουν ομπρέλες,την κράταγε το Τ και προχωράγαμε ζευγάρια,την έπιασα αγκαζέ και με κράταγε γερά.
Τ-κρυώνω
Ε-(Την αγκαλιάζω από τον ώμο και την σφίγγω πάνω μου) Τώρα?
Τ-φοράω ένα μπλουζάκι μόνο,γιαυτό
Ε-εμ το έχεις και ανοιχτό τούτο(πιάνω το παλτό που ήταν ανοιχτό και κάνω οτι το φερνώ σε θέση κουμπώματος αγγίζοντας πολύ ελαφρά και φευγαλέα το στήθος με το πίσω μέρος του χεριού)
καλό κίνο ή δεν έπρεπε να το βιάσω?Αυτή δε μου είχε κάνει πέρα από μία χειραψία.
Την επομένη μου στελνει μήνυμα να βγούμε όλοι μαζι(ήταν που θα φεύγανε λολ),κανονίζουμε και εκεί που θα είμασταν οι 4 για καφέ φέρανε και μία φίλη-Φ ΗΒ5.Η φίλη με γάμησε στα τεστάκια όλη την ώρα.Μιλούσε και ακατάπαυστα.
παραδειγμα(το Τ και η Χ ακούγανε δε συμμετέχανε στα τεστάκια της Φ)
Ε-ωραία η Φουρέιρα με μαύρο ίσιο μαλλί(το Τ συμφώνησε μαζί μου,το οποίο είχε βαφτεί και ντυθεί και έγινε ΗΒ8 B) )
Φ-πιο ωραία είναι με μπούκλα
Ε-τσου
Φ-είμαστε γυναίκες,ξέρουμε καλλίτερα
Ε-δε κοιμάστε εσείς με γυναίκες όμως
Φ-δεν έχεις γούστο τότε απλά(γέλασε)
Ε-αν δεν έχω,σας προσβάλει γιατί βγαίνω μαζί σας
Φ-εμένα τώρα με γνώρισες όμως(με ύφος θριαμβευτή γυρνώντας BL και χαμογελώντας σε μένα)
Ε-δείξε μου το φίλο σου..(εκεί σταμάτησε)
Τέστακι δεν ήταν αυτό?Είναι ο σωστός τρόπος να τα περνάω?Ανεβάζω attraction στο Τ αφού άκουγε χωρίς να μιλάει?
Αυτό συνεχίστηκε για πολύ ώρα και μένα να τα περνάω με τον παραπάνω τρόπο,ώσπου σε κάποια στιγμή από εκεί που δεν έβαζε γλώσσα σταμάτησε ξαφνικά και δε μιλούσε,την ρώτησε ο φίλος μου τι έπαθε,απάνταγε τίποτα και την 3η φορά είπε οτι την πόνεσε η κοιλιά της και είχε eye contact πάνω μου έντονο.Έφτιαξα attraction σ’αυτην?
Στον καναπέ δε καθήσαμε καλά,πρόλαβε η Χ και έκατσε δίπλα μου,το Τ φάνηκε οτι ήταν σπασμένο καθόλη την διάρκεια του καφέ (μου έριχνε κλεφτες ματιές και BL σε μένα,έγερνε απότομα και πολύ προς το μέρος μου όταν δεν άκουγε τι έλεγα)και έτσι δεν έτρεξα το comfort και κίνο καθόλου..fuck
Την επομένη της στέλνω sms-κρατάω πιστό τον τρόπο γραφής
E-Argotera tha se paro til
Τ-ΕΜΕΝΑ? 😛 (απάντησε μετά από 4 ώρες)
Ε-an se lene (το όνομά της) tote nai esena 🙂
T-ΧΑΧΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΛΑ Μ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Π ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΝΜΑ ΠΡΩΤΑ!(από εδώ και μετά απάνταγε αμέσως)
Ε-maresei na kano entiposi 😛
T-ΧΑΧΑ ΟΚ ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ!
Την πήρα μετά από 4 ώρες,είχα όντως δουλειά,μιλήσαμε κανά 10 λεπτο για να κάνω λίγο comfort(φιλικά και έμμεσο ενδιαφέρον) αλλά και για να δείξω προτίμηση σε αυτήν και όχι στην Χ,γιατί πρέπει να έχουν μπερδευτεί(συμφουλή φίλου της συνομοταξίας μας που σαρτζάρουμε μαζί).Μίλαγε σαν να είχε ενθουσιαστεί,ακουγόταν χαρούμενη και δεν ήθελε να τελείωσει η συζήτηση,έκανε qualify (οτι ξέρει ιταλικά)και είπε οτι μοιάζω με ροκά(ΙΟΙ?γιατί δε νομίζω οτι μοιάζω 😛 ).Τι να κάνω από εδώ και πέρα?
Έχουμε κανονίσει να βγούμε για ποτά όλοι μαζί πάλι,όταν γυρίσουν σε 2 βδομάδες.Να ξαναπάρω τηλ για να χτίσω comfort?Νομίζω οτι έτσι βγαίνω needy.Αν τις έλεγα να βγούμε μαζί μήπως την τρομάξω? Ή να δεχτώ να βγούμε 4αδα και να αρχίσω comfort(συζήτηση για σχέσεις και σεξ) +kino και να πάω για *close?
Οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτή,εκτός απο το γιατί δεν έκανα isolation στο bar την 1η φορά.Είχα AFC φίλο μαζί και δεν τον είχα ικανό να απασχολήσει αρκετή ώρα το obstacle.