Γεία σε όλους!!!
Έχω πολύ καιρό να γράψω έδω…αλλα αυτη τη φορα βρεθήκα σε αδιέξωδο και mindfuck……
Γνώρισα πριν 3 βδομάδες εντελός τυχαία σε ένα πάρτυ μια κοπέλα φίλη μιας γνωστής μου…
Η κοπέλα ΗΒ8 γενικά πολύ εμφανίσημη…βρισκόταν στο πάρτυ περιτρηγηρισμένη απο 4 afc ….
Την βλέπω….δεν φαινοταν Ελληνιδα…στεκόμουν σε δίπλα παρεα χώρις θα δειχνω πολυ προσοχη…σε μια φάση λένε κάτι για φιλανδια πολυ δυνατα και έντονα…έτσι αποφασίζω να χοθω…άρχισα μιλόντας σε αλλον όχι σε αυτή…αφου μαθαινω ότι αυτη είναι απο φιλανδία πιανω μινι σηζητηση…προσπαθώντας να έχω θετικη- αρνητικη γλωσσα σώματος…. κόβω μόνος τη σηζητηση(non-needy??) μετά απο λίγο αφου και δεν οδηγούσε πουθενά λόγο τον ατόμων γύρω οι οποιοι χονώντουσαν συνέχεια…(θα την βρω μετά σκεφτομαι…)
Την βρίσκω μετά μέσα εκεί που χώρευαν….εγώ ειμουν πολύ high energy γενικά…πολύ χορος….σε μια φαση πάω της μιλάω λίγω πέταξα 1-2 neg και λιγο qualification (ειπα για το ότι μου αρεσε το οραιο στυλ της…που όντος ηταν πολυ καλο)….μετά αρχιζουμε τον χορό..η κοπέλα χορευε αρκετά καλα, έδειχνε ότι έβαζε προσπάθεια στον χορο δείχνοντας ότι περνουσε πολυ καλά. επίσης χαμογελούσε αρκετά+eye contact…
Δεν έγινε και αρκετό comfort…είμουνα πολύ στην ψυχη του πάρτυ μιλόντας με όλους και με αρκετές κοπελες…αυτη κοιτουσε…(high value)..αυτη γενικά δεν μιλουσε γενικα εκτος από την φίλη της…φαινοταν να είχε συκώσει ΑSD (μάλον λόγο του ότι γενικά την κοιτουσαν πολοι και της έδωσαν πολυ προσοχη στην αρχη οι afc..)…..(μήπως ηταν καλύτερο να είχα επειχηρίσει isolation..????…πως προτείνετε να την έπερνα απο την μονη φίλη της που μιλούσε?)
Γενικά παίχτηκε ΠΟΛΥ κίνο στον χορό…κλιμάκωσα αρκετά…ως και κόλο και μουνι αλλά οχι πιασιμο…ωραιο αγκιγμα στιγμιαιο που δεν μπορει να σου πάρει το χέρι…(λέτε αυτό να την τρομαξε η κάτι τετοιο???)
Καθώς έφευγε την φιλάω σταυροτα επίτηδες πολύ κοντα στο στόμα και της λέω ,Θα τα ξαναπουμε σύντομα..(πιστευετε ειναι κακό αυτο γενικα να το λέω ???καλυτερα να το αφηνεις στο μυστυριο???)….(δεν ζητησα κινητό, ήξερα ότι θα την ξαναδώ σιγουρα στο μέρος όπου έμαθα ότι πάει και κάθετε με το λαπτοπ….εκεί καθονταί γενικα και άλλοί γνωστοί μου )
Έτσι και έγινε….
Μια μέρα περνούσα απο εκεί…την είδα μέσα…μπαίνω, χαιρετάω τους άλλους γνωστούς και κάθομαι λίγο μαζι τους…μετα πάω σε αυτην η όποια καθόταν με το λαπτοπ και διαβαζε για την σχολή….χαιρετάω..καθομαι χωρις να την ρωτισω…αρχιζω σηζητηση με σκοπο το comfort…έκανα και λίγο qualification(ότι και καλα ειναι καλό ότι ειναι τοσο αφωσιομενη στα μαθηματα και μπλα μπλα)…μιλήσαμε για κανα 20 λεπτο…μόλις κάθησα αφησε εντελός το λαπτοπ και στράφικε προς εμένα….
Αυτό έγινε αλλες 2 φορές ….ήθελα χωρις να το κουράσω πολύ να χτίσω comfort…
Την δευτερη φορά που την είχα πετίχει μου είχε πει ότι ηθελα να βγει αλλα δεν είχε ποιον να πάρει..οποτε της πηρα το κινητο ωστε να βγουμε καποια στιγμη να περασουμε καλά και τέτοια…
Μια μέρα της είχε πει να έρθει εκεί που είμασταν το βράδυ αλλα αρνηθηκε λόγο του ότι ήταν κουρασμένη απο το διάβασμα και τέτοια…
Τώρα στο ζουμι στο οποιο κόλισα…μια μερα τυχαίνει να είμαστε στην ίδια παρεα το βραδυ….αφού μιλήσαμε στην αρχη φτάσαμε στο κλαμπ…χορεύμαμε γενικά…πάλι γενικά μιλούσα με πολλές γύρο (άλλες φίλες και αλλα 3ΗΒ απο άλλη παρέα)….καθώς χορεύαμε την τεσταρα γενικα αν δέχετε το κινο μου….επειχηρησα φιλι 2 φορες αλλα και στις 2 σχεδων γυρισε το κεφαλι και πέτιχα μάγουλο..(μηπος είναι επιδη το έκανα με αργή κίνιση???)παραξενευτικα λιγο….μετα σκεφτικα….επιδη έφυγε πιο νωρίς να κάνω το εξης….καθώς της έλεγα καληνύχτα και πηχα να την φιλήσω σταυροτα μπαμ…ενα στο μαγουλο ένα στο στομα.. ηταν πεταχτο..δεν έφυγε κατευθείαν…σε μια φάση της λέω..αντε ακόμα εδω είσαι φύγε….φευγει…
Μετά απο λίγο ξαναέρχετε και λέει ότι ξεχασε να πληρώσει…λολ
Πάει να ξαναφύγει αλλα πριν το κάνει έρχετε ξαφνικά σε μένα να με ξαναχαιρετίσει…Κάνω το ίδιο μαγουλο …στόμα και αυτη τη φορά με πιο μεγάλη ένταση και ρουφιγμα….(δεν ήθελα να την φασωσω κανονικα)…ήθελα να το συνεχίσω άλλη στιγμη…
Μετά από 3 μέρες την παίρνω τηλ….για να κανονισουμε να βγούμε…κανονισαμε για την επόμενη μέρα ολα καλά και οραία…την επόμενη μέρα μου στέλνει..(αυτη μιλουσε αγγλικα)…«i want to cancel our plans for tonight,but i think t i owe you an explanation,so call me after you finish blah blah…»λολ???γενικα συμβαινει αυτο και σε μένα και σε πολους…ειδικά στο 1ο ραντεβου το 90% ακυρώνει με κάποια αστρονομικη δικαιολογία!!!!!τι λετε να είναι αυτο???token resistance???ξεροντας ότι το παιχνιδι ήταν καλό και υπάρχει και comfort μπόλικο δεν εξηγητε…!
Γενικά δεν ηθελα να την παρω για να μην κανω αυτο που λέει αλλα ειμουν τοοοοοοοσο περιεργος να δω τι θα μου πει….και μου λέει…….
Ακυρωνω για σημερα λογο του ότι εχω κοπελα πισω στην φιλανδια (ναι ηταν μπαι!!!)και ότι δεν θέλω να κάνω κατι που δεν ειναι σωστο για αυτην και δεν είναι σωστο που σε γουσταρω…ναι το ειπε και αυτο….επισης επειδη σε βλέπω σαν κάτι παραπάνω απο φίλο και φοβαμε ότι θα γινει κάτι αναμεσά μας…λοοολ…και ότι αμα είναι να βγουμε θέλει μια βδομαδα για να με ξεπεράσει λίγο ωστε να μην με γουσταρει…..ΟΜG….καπου στο βιβλιο του μυστερυ ειχα διαβασει για το i understand…..το είπα…δεν έφερα τρελη αντιρηση…δεν ήθελα να φανω εξαρτημένος….φανικα ότι δεν με επηρέασε πολύ…στην τελικη εκλεισα αλλά χωρις να έχω δώσει την δικια μου καθαρη γνώμη στην τελικη….δεν μπορεσα να σκεφτω καθαρα γιατι με μπερδεψε τόσο πολυ και λόγο της οχι τόσο μεγαλης μου εμπειριας…!!mind fuck τέρμα!!!μετά απο 5 λεπτα σκέφτικα καθαρα και την ξαναπήρα..λέω (όχι με πολυ σοβαρο υφος πιο χαλαρος γενικα)…λεω σκεφτηκα αυτα που είπες και σε καταλαβενω απόλυτα…αλλα δεν είναι όλλα τοσο πολυπλοκα και γενικα ποτε δεν ξερεις τι θα γινει με κάτι αν δεν το δοκιμάσεις…οποτε της είπα να το σκεφτει και ουσιαστικα της έδωσα 2 επιλογές…ή θα το προχορήσουμε θετικα και θα δουμε στην πορια που θα καταλήξει(ομορφα και ωραια) ή απλα θα είμαστε όπος πριν να μιλάμε μια στο τόσο όποτε βρισκομασταν τυχαία….
Για πείτε ρε παιδια…ειμαι έτοιμος να ακουσω της γαματες απαντησεις σας..ριξτε..!!!Μηπος στην τελικη την έδωσα πολυ την ευθήνη ???τι φάση???πως να το συνεχισω???τι λαθη έκανα γενικα???
Ευχαριστω που διαβασατε αυτο το μεγαααλο κειμενο που εγραψα….