Γεια σας. Freelion απο Πάτρα. Είμαι 17 ετών. Μολις τα έκλεισα πριν απο δυο μηνες.
Α ναι! Βεβαια… Ε λοιπον εχω ακομα λιγοτερη εμπειρια απο οσο υποδυκνυει το νεαρο της ηλικιας μου. Διαβαζω τρεις εβδομαδες περι game και sarging, απο τότε… δηλαδη που το πρωτο ανακάλυψα.
Εχω διαβασει, μεχρι ενος σημειού, το The Mystery Method - How To Get Beautiful Women Into Bed.
( Ως το Α3)
Για μενα το game ( Γιατι δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα οι οροι pick-up ή πέσιμο ), παρολο που δεν το εχω παίξει ακομα, δεν ειναι τροπος για να ξέρετε… Ουτε και με πολυενδιαφέρει αυτο. ( Αμα γινει κάποτε θα ειναι απλα bonus και όχι σκοπός )
Για μενα πιστευω οτι θα γινει τροπος ζωης που θα με βοηθήσει σημαντικά στο:
Α) Να σπασω τα δεσμα της κοινωνιας που μας φορεσανε αλλοι νομιζοντας οτι μαςκανανε καλό.
Β) Να γινω πιο κοινωνικος
Γ) Να κερδισω καποια κοινωνικη δυναμη και κυρος ( Το λιγοτερο σημαντικο αλλα θα ηταν ψεμα να πω οτι ειναι ανυπαρκτο)
Τελος μου φανταζει σαν ενα παιχνιδι( οπως προδιδει και το ονομα του “game”) που η σκεψη και μονο του challenge του… με εξιτάρει αφανταστα. Στελνει την αδρεναλινη μου στο φουλ.
Οσο για το sitε… Επεσε στην υπόληψη μου αρκετα τυχαία καθως εψαχνα κατι αλλο στο google. ( Περι PUA εννοειται, αλλα δεν επριμενα να βρω ολοκληρη ελληνικη κοινότητα)
Νοιώθω ιδιαιτερα χαρουμενος που θα γινω μελος της κοινότητας σας. Το πιστευω οτι η κοινοτητα θα με δεχτει ευκολα, θα τα παμε καλα, θα συμβάλλει στο να γινω καλυτερος και σαςν PUA και σαν ανθρωπος. Μια μερα ελπιζω να εχω τη γνωση και την εμπειρια να προσφερω και στην κοινότητα και σε αλλους αρχάριους.