Asmo wroteΠιθανόν να ήταν ο γκόμενος της (τον είχα κάνει befriend απο πριν, αλλά δεν ρώτησα λεπτομέρειες)
σε νοιαζει ? δεν θα επρεπε !!!
Asmo wroteΔεν την είδα να ανταποκρίνεται, και δεν έβαλε γλώσσα.
εχει σημασια ???
Asmo wrote Παρ’ολα αυτά, εμένα αυτό με εκνεύρισε, σαν να μην με υπολόγιζε
αν μου δωσεις εναν αντικειμενικο λογο (να βασιζεται σε αντικειμενικα δεδομενα) γιατι θα επρεπε να σε υπολογισει και γιατι εσενα θα πρεπει να σε ενδιαφερει τοτε θα παω πασσο
Asmo wrote και την πάγωσα, και άρχισα να μιλάω μόνο στην φίλη της, παριστάνοντας ότι δεν είδα τίποτα.
γιατι να παριστανεις κατι ? αυτο δεν το καταλαβαινω …. αλλο να μην σε νοιαζει και αλλο να παριστανεις οτι δεν το ειδες
Asmo wrote (που μου κινεί υποψίες οτι δεν ήταν γκόμενος της απο πρην)
σε νοιαζει ? δεν θα επρεπε !!!
Asmo wroteΕπίσης, όταν ξανάρχισα να της μιλάω, έκανα σαν να μην με ένοιαξε, και συνέχισα με το ίδιο frame που είχα απο πριν (την πείραζα συνεχώς).
το οτι κρατησες το ιδιο frame ειναι καλο, με την εννοια οτι κρατας το frame σου no matter what αλλα απο το '‘κανω σαν να μην με ενοιαξε’‘ μεχρι το ’‘ i dont give a fuck’' υπαρχει τεραστια διαφορα
Asmo wroteναι, βασικα ειχα κανει #close απο πρην, και οταν ηρθε ο AFC εκανα και την φιλη της #close, για να της δειξω οτι εχω μεγαλυτερη αξια, και οτι πρεπει να προσπαθησει για να με εχει.
ασκοπο DHV = DLV
Asmo wroteΑπλα με πειραξε που δεν του εδωσε κανα χαστο…
αν μου δωσεις εναν αντικειμενικο λογο (να βασιζεται σε αντικειμενικα δεδομενα) γιατι θα επρεπε να του δωσει χαστουκι και γιατι εσενα θα πρεπει να σε ενδιαφερει τοτε θα παω πασσο
Asmo wroteειναι απλος οτι ενοιωσα σαν να μην με υπολογισε
και σε ρωταω ετσι απλα και αντρικα ….. ποιος εισαι για να σε υπολογισει …. το ltr της ?
μηπως εισαι απλα ενας αντρας που της προκαλεσε ελξη και εκανε phone close και μεχρι στιγμης ΤΙΠΟΤΑ παραπανω ?
Asmo wroteενω τοση ωρα εδειχνε ενδιαφερων, ξαφνικα φιλιετε με τον μαλακα… βεβαια μπορει να κανω και λαθος
το οτι δειχνει ενα ενδιαφερον σε σενα απο που και ως που σημαινει οτι πρεπει να παψει να ασχολειται με αλλους ???
και εσυ εδειξες καποιο ενδιαφερον για καποια, αλλα τα phone close με τις αλλες συνεχιζουν κανονικα
αυτος που γαμαει πολλες ειναι μαγκας ενω αυτες που γαμιουνται με πολλους ξεκολλο ?
ελα, ξεκολλα, αυτα αστα για τους beta …. μην ζεις σε ψευδαισθησεις
Asmo wroteβεβαια μπορει να κανω και λαθος
εχεις στην ακρη του μυαλου σου την πιθανοτητα να κανεις λαθος, αλλα οι απαιτησεις απαιτησεις και διαταρασσεται και το emotional state σου
Asmo wroteαν ειχε δειξει πιο ξεκαθαρα οτι αυτο την ενοχλησε, θα το ειχα εκτιμησει…
και ποιος εισαι εσυ που θα πρεπει να σου δειξει οτι την ενοχλησε ?????? ….. αυτο αφορα αυτην και μονο αυτην !!!
Asmo wroteΛοιπών, είχα πάει εχθές για μπιλιάρδο (περισσότερες λεπτομερείς προσεχώς στο personal journal μου), και άνοιξα διάφορα σετάκια. Μερικά #close,
jon j wroteΠοιός είναι ο λόγος που θα πρέπει να πηδάω τον εγκέφαλό μου για μια γκόμενα-προσοχή όχι να σκέυτομαι απλά-αλλά να τον πηδάω στη κυριολεξία, μήπως έχει περισσότερη αξία σάν άνθρωπος απο μένα ή μήπως μπορεί να μου προσφέρει το εληξήριο για να είμαι για πάντα ευτιχισμένος αφού σε λίγο καιρό θα είναι το ίδιο όπως και οι προηγούμενες!!!
αμα επηρεαζεσαι με μια γυναικα καθε φορα που εχεις μερικα phone close …. οταν θα εχεις το επιπεδο να εχεις μερικα phone close ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, τι θα κανεις ? θα καψεις εγκεφαλο ???
Asmo wroteΗ αντίδραση μου ήταν σωστή, ή έπρεπε να ρωτήσω αν είναι μαζί ή κάτι τέτοιο? Φοβιθηκα μην φανω try hard, γι αυτο δεν ρωτησα…
καλο ειναι να ρωτας για την κοινωνικη δυναμικη της παρεας με το line '‘πως γνωριζεστε’' αλλα αφου την εκανες phone close γιατι σε νοιαζει αν εχει γκομενο ?