Γεια σας παιδιά και απο μένα..Δημήτρης στο όνομα και μένω στα Δωδεκάνησα.Είμαι 32 χρονών και ξεκίνησα να ασχολούμε με το game πριν 6 χρόνια. Μετά απο μια 2ετία όπου ουσιαστικά έπαιζα μόνος μου εδώ στο νησί (καθώς όσο κ να προσπαθούσα να εξηγήσω σε γνωστούς κ φιλαράκια περί τίνος πρόκειται με βλέπανε περίεργα, προφανώς γιατί εδώ όλοι έχουν μάθει και έχουν μεγαλώσει αλλιώς εντελώς). Αφορμή για να ξεκινήσω το game ήταν όταν τυχαία έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο the game του Neill. Παλαιότερα είχα ασχοληθεί και διαβάσει βιβλία περι γλωσσας του σώματος,nlp, ψυχολογία μέχρι και παραψυχολογία!!! Ουσιαστκά ασχολήθηκα ενεργά με το game για 2 χρόνια, ήμουν και γραμμένος σε άλλο ελληνικό φόρουμ, όμως όπως όλοι μας ερωτεύτηκα και εγώ και είπα να σοβαρευτώ!!!Οπότε κυρίως γιατί πρόκειται για νησί και όχι για την Αθήνα όπου και να βγεις και να παίξεις ελαχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να γίνεις τσακωτός εν αντιθέσει με το νησι που ότι κάνεις μαθαίνετε αμέσως, παράτησα το game!!!! Anyway εκείνη την εποχή έφευγε κ ο αδερφός μου φοιτητής για Αθήνα και του έκανα μια γρήγορη ενημέρωση περί game ,του έδωσα όλα τα απαραίτητα βιβλία και του σύστησα να το ψάξει περισσότερο το όλο θέμα ,και μέσω forum επι ευκαιρίας μιας και θα σπούδαζε Αθήνα, και νομίζω ότι τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο!!!Οσοι τον γνωρίζουν τουλάχιστον αυτό λένε. Ο αδερφός μου άλλωστε μου είπε για εδω το συγκεκριμένο φόρουμ και αποφάσισα να γραφτώ και να ξεκινήσω κ πάλι το game. Και ο λόγος είναι ότι τελικά χώρισα…Οριστικά πριν κάτι μέρες - καθώς και ενα προσφατο ταξιδάκι πριν κατι μερες αθήνα,καθώς θυμήθηκα τα παλιά!!!!! Anyway δε θα μιλήσω για το επίπεδο μου, τώρα άρχισα σιγά σιγά να ζεσταίνομαι κ να θυμάμαι τα παλια!!!Το πιο εύκολο για μένα τουλάχιστον εδώ στο νησί είναι να “ανοίγω” κ λόγω νησιού επειδή ξέρω ότι αυτό που ανοίγω θα το ξαναδω ξανα κ ξανα στα ίδια μέρη δεν με ενδιαφέρει σχεδόν ποτέ να κλείνω!!!Περίεργο έ? Επίσης μου αρέσει direct και σπάνια πρώτα στη φίλη και μετά στο στόχο!!!! Απαραίτητη προυπόθεση για να ανοίξω κατευθείαν? 2-3 ουισκάκια κ μετά δεν με ενδιαφέρει τίποτα, εκτός …..απο το ΗΒ να είναι ελάχιστο 7..Δεν μπορώ παρακάτω παιδιά ,δεν ξέρω κάτι με πιάνει, ίσως επειδή κ η τελευταία μου σχέση ήταν 9άρι? δεν ξέρω. Anyway καλώς σας βρήκα τα υπολοιπα στην πορεία αφού τώρα θα είμαι σχεδόν καθημερινά στην παρέα σας!!!Καλώς σας βρήκα!!! 🙂