Γεια σας Παιδιά Μένω στη Θεσσαλονίκη και είμαι 31 χρονών. Γενικός έχω αρκετή εμπειρία όσον αφορά της κινήσεις που έχω κάνει (Καμάκι) για να γνωρίσω γυναίκες. Έχω κάνει τρις σχέσεις και έχω ολοκληρώσει με την μια την τελευταία μου. Ασχολούμαι με το παιχνίδι κάπου ένα χρόνο κοντά. Δεν έχω πολλές επιτυχίες για τη θέλω ακόμα αρκετή βελτίωση. Αλλά έχω κάνεις πάρα πολλά ανοίγματα, από τον Μάιο μέχρι τώρα. Έχω παίξει σε διάφορα μέρει. Στον δρόμο σε νυχτερινά γαζιά club, bar, στον δρόμο, σε τράπεζα, λεωφορεία, σε εμπορικά κέντρα super market και σε πολλά άλλα. Γενικός δεν έχω Θέμα με το να μιλήσω σε γυναίκες. Μου αρέσει πολύ να παίζω γιατί με ανεβάζει και με εκφράζει. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις και συνεχίζω. Έχω μεγάλη υπομονή και μαθαίνω πράγματα συνεχώς από την εμπειρία του παιχνιδιού.
Θέλω να γνωρίσω πολλές γυναίκειες και να κάνω πολλά κρεβάτια. Από τότε που κοκκίνισα να παίζω έχω μπει σε μια διαδικασία αλλαγής. πχ πηγαίνω γυμναστήριο, προσπαθώ να έχω στιλ στο ντύσιμο, έγινα πιο εργένικος και πιο χαλαρός απέναντι στης γυναίκες και τον κόσμο. Ο στόχος μου είναι να γίνω πολύ καλός στο παιχνίδι τόσο όσο να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό αριθμό κατακτήσεων γυναικών. Το sait το βρήκα από έναν φίλο που γνώρισα τυχαία όταν έκανα καμάκι σε ένα σετ, ήρθε και μου μίλησε και με ρώτησε άμα είμαι pua, του είπα ναι και με σύστησε στο Forum.