Γεια χαρα!
Αν και ειχα κάνει εγγραφή σε αυτό το φόρουμ πριν από κάνα χρόνο περίπου, άσχετα άμα δεν έκανα ούτε μισό πόστ από τότε, στην πραγματικότητα είμαι παλιό μέλος από το παλιό φόρουμ. (ιδιο νικ)
Ειμαι 25 (πλεον!!) , από Αθήνα για την ώρα αλλά σύντομα εξαφανίζομαι για έξωτερικό, και ασχολούμαι με το παιχνίδι κάμποσα χρόνια, τα περισσότερα σε θεωρητικό στάδιο, τελευταία όμως σε πρακτικό. Κάποιες φορές έχω μερικές επιτυχίες στο θέμα, κάποιες φορές όχι. Σίγουρα δεν ειμαι afc και Beta αλλά ούτε και alpha (<–απεχω πολύυυ για αυτό) , ας πουμε είμαι καπου στην μέση όπως το φαντάζομαι.
Ο τρόπος που βλέπω το παιχνίδι είναι πρώτα από όλα επειδή το διασκεδάζω να κάνω Mindfuck όποτε μπορώ στην ψυχολογία της άλλης και από εκει και πέρα ότι είναι να συμβεί θα συμβεί.
Ο αρχικός σκοπός που ξεκίνησα να μελετάω το game ήταν προφανώς , όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι εδώ μέσα, να καταφέρω εκείνο το lay με το απιστευτο 10αρι που είναι σερβιτόρα στην καφετερια, φοιήτρια στη σχολή , τυχαία στο εμπορικό κεντρο που καθεται διπλα σου , τουρίστρια στην παραλία κτλ. Τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές έφταναν το πολύ μέχρι το attraction , αλλά σταμάταγε ειτε απο αυτη , ειτε απο εμενα για τεχνικούς λόγους (no place, no car κτλ).
Πλέον ο σκοπός μου όμως έχει αλλάξει και είναι απλά να πετύχω lay και μετα Ltr όχι με το 10αρι , αλλά με εκείνο το έξυπνο 8αρι (και αν βρεθεί ένα εξυπνο 10αρι δεν έχω θέμα προφανώς χαχα! αλλά δεν έχω όλα τα όπλα για την ώρα για αυτό).
Καλως σας βρήκα λοιπόν!