Πρωτα απ ολα. Καλως σας βρηκα 🙂
1. Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα..Που μένεις (πόλη-περιοχή), 2-3 χαρακτηριστικά σου (π.χ. ανυπόμονος), Ηλικία κλπ
Μενω Σερρες. Ειμαι 24 ετων.
Τα αρνητικα χαρακτηριστικα μου
Ειμαι αρνητικος: Δεν ημουν παντα ετσι. Ημουν πολυ θετικος μεχρι να γινω 20 και ειχα υψηλη αυτοπεποιθηση η οποια δεν με οδηγησε πουθενα και για αυτο αλλαξα νοοτροπια. Ηθελα να γινω ρεαλιστης αλλα εγινα αρνητικος με συνεπεια να σαμποταρω την ζωη μου και τον εαυτο μου.
Ειμαι αδρανης τυπος: Σε οτιδηποτε εχω πετυχει ηταν λογω του οτι εχω κωπιασει για αυτο. Αγαθα κοποις κτωντε. Ομως τωρα αυτα τα τελευταια χρονια μου εχει γινει στενος κορσες η αδρανεια. Επιλεγω τον ευκολο και μιζερο δρομο παρα το δυσκολο και ευχαριστο/ζωηρο/ζωντανο.
Ειμαι ηττοπαθης: Με δυσκολια φανταζομαι την νικη μιας καταστασης εκτος και αν δεν το αποδειξω πρωτα στον εαυτο μου με αποτελεσμα.
Τα θετικα χαρακτηριστικα μου
Ειμαι τσακαλος: Μαθαινω ευκολα. Αμα ασχοληθω με κατι γ**μαω και δερνω. Το θεμα ειναι να ασχοληθω, να με τραβαει.
Ειμαι average looking: Η και over θα λεγα αλλα σιγουρα οχι under.
Ειμαι ειληκρινης, hard to get, κραταω την αξιοπρεπεια μου (δηλ δεν ειμαι μουνοδουλος), full αλτρουιστης, το παιζω θυμα καταστασεων και κατηγορω αλλους για τις αποτυχιες μου (victim mentality) κ.α.
(θα σκεφτω τα αλλα αργοτερα και θα κανω μια λιστα. Δεν το χω κανει ποτε. Αρα οποτε προστιθεται στην λιστα των αρνητικων χαρακτηριστικων και η αναβλητικοτητα)
2. Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο..Το πόσο έχεις προχωρήσει με γυναίκες, πόσο πολύ μιλάς σε γυναίκες που δεν ξέρεις, τι ποσοστά επιτυχίας πιστεύεις ότι έχεις, με πόσες έχεις πάει, συνολικές σου σχέσεις κλπ
3. Γράψε μας για το game σου..Τι επίπεδο game έχεις, πόσο καιρό ασχολείσαι με το παιχνίδι, πόσα συνολικά ανοίγματα-κλεισίματα έχεις κάνει, πόσο καιρό sargareis κλπ
Δεν εχω καλες σχεσεις. Αυτες δυσκολες, εγω δυσκολος, τιποτα δεν γινεται. Αν μια γκομενα δεν βαλει effort γαμησε τα, καλυτερα να μην την κυνηγαω. Αυτο ειναι το standar μου ειτε ειναι θετικο ειτε ειναι αρνητικο. Θελω και εγω να ειμαι αρεστος με το του να το δειχνει και αυτη και να με κυνηγαει επισης. Δεν θελω να γινω ολη η δουλεια μονο εκ μερους μου. Και ετσι εχω μεινει μονος 😛
Εχω κανει κανα 2 με 3 lays (vaginal sex + oral - anal), καμια δεκαρια kiss closes, καμια διακοσαρια approaches.
Δυσκολευομαι να μιλαω σε αγνωστες μερικες φορες οταν εχω καιρο να ασχοληθω με το σπορ και τα ποσοστα μου επιτυχιας ειναι σχεδον ανυπαρκτα.
Επιπεδο game: low
Απασχοληση: 3 χρονια ως hobby μονο διαβαζωντας θεωρητικα σε ξενα forums
Εχω σταματησει πλεον το sarge και ξανα ξεκιναω τωρα.
4. Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις..Τι εντυπώσεις έχεις από όλο αυτό, τι θέλεις από το game, γιατί ασχολείσαι με το pickup, τι στόχο έχεις, τι θέλεις να αλλάξεις κλπ
Η εντυπωση μου για το pick up ειναι οτι μπορει να με βοηθησει σε πολλους τομεις της ζωης μου κατι που δεν μπορει να κανει το κοινωνικο μου κυκλο το οποιο εχει με διαφορα μεγαλυτερη επιδραση σε εμενα.
Απο το game θελω να βελτιωθω ως χαρακτηρας (alpha male χαρακτηριστικα), να βελτιωσω την ζωη μου και να ασχοληθω με το σπορ και για τα lays και τα interactions.
5. Site..Από που βρήκες το site μας?
Γνωρισα εναν μελος του φορουμ στο facebook με το ψευδωνυμο bermint και μου ειπε για το ελληνικο pick up forum και ειπα να κανω εγγραφη