Γειά σας παιδιά κι απο μένα
Είμαι απο Θεσσαλονίκη, 38. Για μένα θα έλεγα πως είμαι προσηλωμένος στο αποτέλεσμα αλλά προσπαθώ όχι προσκολημένος. Πολλές φορές “αντιδρώ” αντί να “ανταποκρίνομαι” και λειτουργώ υπο πανικό. Μ’αρεσει να βελτιώνομαι συνεχώς και να έχω καινούριες εμπειρίες-προκλήσεις. Αυτό που λεμε “social skills” μου χρειάζεται σίγουρα βελτίωση μιας και θα ελεγα οτι αυτό είναι ένας απο τους λόγους που βρέθηκα εδώ.
Μετά απο 2-3 αποτυχημένες σχέσεις είδα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά σε μένα και πως έπρεπε να αλλάξει. Σκοπός μου δεν είναι να κάνω lays μια ζωή αλλά για να καταλήξεις στη μια πρέπει να είσαι καλός με τις πολλές.
Παρότι το τελευταίο τετράμηνο έχω δει πολλά βίντεο κι εχω διαβάσει βιβλία υστερώ πολύ στην πρακτική.Έκανα πολλά approaches παλιότερα αλλα χωρίς στρατηγική. Μόνο τους τελευτaίους 4 μήνες κάνω approaches (θα έλεγα συνολικά γύρω στις 30) με σκοπό την εξάσκηση.
Πέρα απο περιστασικό σεξ με κάποιες πρωην μου κανένα close.
Για το forum μου είπε ένα μέλος του οποίου το nick εδω δεν ξέρω γιατί το βρήκα απο ξένο forum.
Το forum φαίνεται πολύ οργανωμένο και με παιδιά που έχουν πολύ διάθεση να βοηθήσουν αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.