Interaction από το Σάββατο το βράδυ,σε 2set,hb8 και hb6,5
Δεν θυμάμαι όλον το διάλογο,γι’αυτό παραθέτω κύρια σημεία
Τoxotis:εγώ,target:Τ,obstacle:Ο
Εγώ:“Γεια…σας κοίταζα από πριν και ήρθα να διαπιστώσω πόσο ενδιαφέρουσες είστε”(τα credits στον DarkriderNS!)
(είχαν ψιλοξαφνιαστεί στο σημείο αυτό και συνέχισα την συζήτηση)
“Τι έγινε;μάλλον δεν έρχονται και πολλοί να σας μιλήσουν.”
Τ:“Nαι,και ήταν κάτι που δεν περιμέναμε!”(με πολύ ελαφρύ χαμόγελο,bl στραμένο προς τα μένα,γενικότερο ύφος κάπου μεταξύ ουδέτερου και θετικού)
Σε εκείνο το σημείο συστηνόμαστε,κάνω best frιends test,μιλάω λίγο με το target και στρέφομαι προς το obstacle,που εξαρχής ήταν κάπως αρνητική και απόμακρη
Εγώ:“Πρέπει να είσαι η ντροπαλή της παρέας,άρχισες από τώρα να με αντιπαθείς;”(με αστείο στυλ,ήθελα να την κάνω befriend,αλλά δεν το έπιασε και πιστεύω ότι έκανα βλακεία)
Eκείνη τη στιγμή μπαίνει και ο skourtis μέσα (πραγματικά όμως την πιο κατάλληλη στιγμή!)και συνεχίζω να μιλάω με το target ενώ απασχολεί το obstacle.
Σε κάποια φάση πάει το θέμα στο ντύσιμο της και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
Εγώ:“Παρόλο που είσαι από εδώ,έχεις ντύσιμο που παραπέμπει σε κοπέλα από επαρχία,όπως ακριβώς η πρώην μου η τάδε”
T:“Αυτό τώρα το λες για καλό ή για κακό;”
Εγώ:“Μάντεψε!”
T:“Θέλω να μου πεις εσύ…”(εδώ είχε σκαλώσει κάπως και είχε το ύφος ότι εναγωνίως περίμενε την απάντησή μου)
Εγώ:“To λέω για καλό (με χαμόγελο και ελαφρύ kino στο χέρι),όμως φαίνεσαι για κοπέλα που δεν έχει υψηλή αυτοπεποίθηση” (εδώ νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να το πω αυτό στο καπάκι)
T:“Η αλήθεια είναι ότι είμαι κάπως ντροπαλή”
Και σε αυτό το σημείο την φωνάζει μια φίλη της λίγο πιο πέρα,την βλέπω έτοιμη να φύγει(είχε γυρίσει κάπως και το σώμα της),και κάνουμε eject
Παρατηρήσεις:
1.Μετά το best friends test,το target ρωτούσε αν ήρθα μόνος μου κλπ,απάντησα ότι ήμουν με παρέα
2.Έκανα kino απ’την αρχή,δεν υπήρχαν σημάδια μη ανταπόκρισης
3.Επειδή έχω μεγάλο θέμα με τη δυνατή μουσική,υπήρχαν φορές που δεν άκουγα,ευτυχώς ερχόταν προς το μέρος μου χωρίς να αναγκάζομαι να κάνω lean in.
4.Να ευχαριστήσω τον skourtis για το winging,είχε απορροφήσει την προσοχή του obstacle
5.Σύμφωνα με το φτερό η bl μου ήταν οκ.
6.Όσο μιλούσα με το target υπήρχε καλό ec και bl στραμμένο προς τα εμένα
Το θέμα είναι το εξής…μήπως έβγαλα μια αδικαιολόγητη κακία(πιο πολύ για κακία μου κάνει παρά για βλακεία)σε σημεία που δεν έπρεπε;Και τι διαφορετικό θα μπορούσα να κάνω σε αυτά τα σημεία;
Όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα 🙂