Καλωσήρθες. Θα σου απαντήσω από προσωπικό view, οπότε μην τα πάρεις σαν “παγκόσμια αλήθεια”. Οι πιο experienced players θα σε καλύψουν καλύτερα. 🙂
frankenstein wroteτο τελευταιό καιρό εχω 2 ερωτήσεις που με απασχολούν έντονα. η πρώτη είναι:
κατά πόσο είναι καλό να ρωτάς για το παρελθόν μιας κοπέλας,αν ρώτας σε τι “κλίμα ” να το ρωτάς,και αν αυτό αλλάζει αναλογα με τις προθέσεις που έχω για αυτή(αν την πάω για σχέση ή για περιπέτεια μιας νύχτας. π.χ. ρωτάς μ πόσους έχει πάει,τι σου αρέσει στο κρεβάτι
Γενικά: Ρώτα ό,τι θες ΕΣΥ να μάθεις για την άλλη και ΜΗΝ σε ενδιαφέρει τι θα σκεφτεί.
Το αν την άλλη την θες για one-night ή “σχέση”, νομίζω δεν μπορείς να το ξέρεις πριν (τουλάχιστον) το 1ο lay, οπότε για μένα αυτός δεν είναι λόγος να προσαρμόσω αυτά που θέλω να μάθω για την άλλη. Θα θέλεις για fuck buddie ή και “σχέση” μία κοπέλα που τελικά κάνει κακό κρεβάτι;
Τώρα το πώς θα το ρωτήσεις… «αναλόγως το calibration», που θα έλεγε και ο DarkRider. Αλλιώς θα πας σε μία κοπέλα που βλέπεις ότι είναι πολύ άνετη με το σεξ και αλλιώς σε μία κοπέλα που είναι πιο μαζεμένη. Για την πρώτη, μία ερώτηση τύπου «με πόσους έχεις πάει» μπορεί να την έχει σαν πρωινό, ενώ η δεύτερη μπορεί και να έρθει σε δύσκολη θέση.
frankenstein wroteείναι καλό να ανοιγόμαστε;οι γυναίκες το βλέπουν σαν αδυναμία;μήπως παραξενεύονται και λένε γιατί ένας που τον ξέρω τόσο λίγο ανοίγεται σε μένα και μου λεει σημαντικά πράγματα για αυτόν,ανοιχτό βιβλίο είναι;και υπάρχουν φορές που αν ανοιχτείς έρχεσαι πιο κοντά με την άλλη;
Πράγματι, αν αρχίσεις να ανοίγεσαι από νωρίς αυτό θα σκεφτεί: «Γιατί μου ανοίγεται, ούτε που τον ξέρω.»
Αυτό είναι ένα συνηθισμένο λάθος των AFCs, να ανοίγονται με το καλημέρα σας. Είναι try-hard για rapport, φαίνεται, κάνει μπαμ και φυσικά δεν δημιουργεί rapport. Αντίθετα, it freaks her out, όπως είπες.
Το ίδιο το άνοιγμα είναι “καλό”, όταν γίνεται την ώρα που πρέπει. Προσωπικά:
Θα ανοιχτώ ΑΦΟΥ έχει ανοιχτεί πρώτα η κοπέλα κι έχει επενδύσει αρκετά πάνω μου.
Αυτό που θα μοιραστώ, με τον Χ-Ψ τρόπο θα βοηθάει τον απώτερο σκοπό μου (lay): θα είναι κάτι DHV ή κάτι που δημιουργεί/ενισχύει το rapport ή κάτι seductive ή κάτι αστείο για να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα. Αναλόγως το calibration. Και φυσικά περιορίζω τις λεπτομέρειες σ’ αυτά που θέλω εγώ. Δεν την ενδιαφέρει την άλλη αν μικρός φοβόμουν τις κατσαρίδες πχ. 😛
ΠΟΤΕ δεν ανοίγομαι παραπάνω απ’ όσο έχει ανοιχτεί η άλλη. Αυτή με κυνηγάει για να μάθει περισσότερα, όχι εγώ.