Με την ευκαιρία του θέματος που άνοιξε ο τοξότης να αναφέρω ένα άνοιγμα που έκανα εγώ στο μετρό σε HB9 που οδήγησε μάλιστα και σε #close, παρ’ότι φορούσε ακουστικά και άκουγε μουσική…
(Έμεσα θεωρώ δίνεται και μια απάντηση στο ερώτημα του τοξότη..)
Λοιπόν, μπαίνω στο μετρό στάση κατεχάκη και καθώς προχωράω στην απέναντι πόρτα στο βαγόνι, με το που αράζω παρατηρώ ένα ωραιότατο hb9 με φόρμες και αθλητικό, να ακούει μουσική.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ήμουν εντελώς έξω από το κεφάλι μου (είχα εντελώς διαφορετικά πράγματα στο μυαλό μου από game αφού πήγαινα σε επαγγελματικό ραντεβού) και επειδή είχα αρκετές μέρες να ανοίξω, τηρώ 3sec rule κάνω δύο βηματάκια και καθώς φτάνω μπροστά της, της λέω.. μήπως έχεις ώρα? Το ωραίο της όλης υπόθεσης είναι ότι ήμουν με κοντομάνικο, και φόραγα ρολόι… Ενώ λοιπόν την ρωτάω έχω βάλει το ρολόι μου σχεδόν μπροστά στο πρόσωπο της… και ενώ αυτή κάνει αυθόρμητα την κίνηση να πιάσει το κινητό από την τσάντα μου λέει, “Και αυτό τί είναι?” αναφερόμενη στο ρολόι.
Εγώ: Βασικά, απλά ήθελα να σε γνωρίσω..
Πως σε λένε?
ΗΒ: Μ…
Και μετά είχαμε λίγο fluff talk, όταν της είπα τι δουλειά κάνω μου είπε…
hb: Ποτέ δεν βρίσκεις ένα μηχανικό όταν το χρειάζεσαι
και μου εξήγησε που πρόσφατα χρειάζονταν έναν….
Οπότε της λέω, άλλος ένας λόγος που χρειάζεσαι το τηλέφωνό μου..
και number close..
Μετά από μερικές στάσεις κατέβηκε και το θέμα δεν προχώρησε..
Αυτή πήγαινε γυμναστήριο και εγώ σε δουλειά.
Έστειλα και ένα μήνυμα μετά καπάκι (χιουμοριστικό) για να σπάσω τον πάγο της πρώτης επικοινωνίας (συμβουλή από love systems).. Τέσπα, για την ιστορία το κινητό της από την επόμενη μέρα είναι κλειστό (δεν έχω πάρει αναφορά σε 1-2 μηνύματα που έστειλα), αν και ούτως ή άλλως δεν ήταν αρκετό το interaction. Αυτό που κράτησα εγώ από αυτό είναι ότι αν είσαι χαλαρός και δεν το σκέφτεσαι όλη την ώρα (αλλά έχεις κάνει και στοιχειώδη προετοιμασία σε κάποια πράγματα) κάποιες στιγμές τα πράγματα θα κυλήσουν καλά χωρίς ιδιαίτερο effort - φυσικά δηλαδή.
Ελπίζω να μην είμαι υπερβολικά offtopic, αν είναι να κάνω edit και να το γράψω σε ένα ξεχωριστό θέμα. Thanx Toxoti για την αφορμή.. 😉