ημασταν Day2
την ειχα παει στο μουσιο του λουβρου, και μεσα στο πληθος, δειχνει εναν τυπο με μακρυ μαλλι, και λεει επιδεικτικα στην φιλη της “τι θεογκομενος που ειναι αυτος”
εγω, τα περνω, αλλα βγαζω χαμογελο, και βλεπω μια που με κοιτουσε. Παω, παιζω direct, παιρνω αροιθμο μεσα στο 5 λεπτο (της λεω οτι βιαζομαι, αλλα θα ηθελα να ξαναμηλησουμε, οποτε, δωσε μου στοιχειο επικοινωνιας)
γυριζω, μου λεει “πολυ κοινωνικος δεν εισαι?”
“Βασικα, αυτη την ειχα σταμπαρει απο πρην, και μιας και βλεπω δεν εχουμε κομπλεξ (αναφερομενος στο οτι ειπε οτι της αρεσε ο αλλος) μεταξυ μας, ειπα να της μηλησω”
“Καλα, οκ”
μετα απο λιγο, καθομαι σε ενα παγκακι, που ηταν ψιλοβρεγμενο, και λεει στην φιλη της να κατσουν στα ποδια μου (να μην βραχουν).
εγω: “Εμενα με ρωτησες?”
-Ελα που εχεις και παραπονο, που θα κατσουν δυο κουκλαρες στα ποδια σου"
Εγω: “καλα, μην ψωνιζεσε τοσσο”
-Τι, δλδ δεν σου αρεσω?
Εγω: Ε, καλα νταξι… δεν λεω οτι δεν εισαι ωρεα, αλλα δεν εισαι ο τυπος μου.
-Δηλαδη ποιες κοπελες σου αρεσουν?
Εγω: Ψηλες, ξανθιες, γαλανα ματια, μεγαλο στηθος, και παν απ ολα, να ξερουν τι θελουν.
-Δηλαδη θα μου εριχνες ακυρο, ας πουμε?
Εγω: Ακυρο οχι, θα σου εδεινα μια ευκαιρια, να δω αν ταιριαζουμε, γιατι το πιο σημαντικο για ’μενα ειναι η πρωσοπικοτητα.
-Εγω παντος, θα σου εριχνα ακυρο, γιατι μου αρεσουν οι αντρες με μακρυα μαλλια. Δεν πιστευω να θηχτικες?
Εγω: Τι να σου πω, δεν θα κοιμηθω το βραδυ… (ειρωνικα)
(ολα αυτα μεταφραση απο γαλλικα)
ναι, ξερω οτι αντεδρασα υπερβολικα, αλλα μου ειχε πει απο την πρωηγουμενη φορα οτι της αρεσουν οι μαλλιαδες, αλλα δεν εδωσα σημασια. Επισης, το εκανε και σε αλλους 2 πρην απο αυτον, απλα στον τριτο ειναι που αντεδρασα κι εγω. Στους αλους δυο, το πηρα σαν shit test και της λεω “α, αυτον τον ξερω, παμε να μηλησουμε, να του πω οτι γουσταρεις” (και να παρακαλαει να μην παω), και στον αλλον απλα αδιαφορος, και μηλουσα με την φιλη της, διακοπτωντας την, ενω της ελεγε πια τον αλλο.