Μόλις τελείωσα και την 16η ημερα του προγραμματος. Απομενουν αλλες 47 (ΑΟΥΤΣ!).
Πρεπει να παραδεχτω οτι εχω δει αλλαγες τοσο στο σωμα οσο και στις επιδοσεις μου.
Στο χτεσινο ζυγισμα συνειδητοποιησα οτι μεσα σε αυτες τις 16 μερες, σε συνδιασμο με καταλληλη διατροφη, εχασα 2,5 κιλα. Επιπροσθετα τα χερια μου εχουν φουσκωσει ελαχιστα και τα νιωθω πολυ δυνατοτερα. Οσον αφορα την περιοχη της κοιλιας, το στρωμα του λιπους εχει αρχισει να εξαφανιζεται και την θεση του εχουν παρει 4 κοιλιακοι, οι οποιοι θελουν πολυ δουλεια ακομα. Τελος, τα ποδια μου ειναι παρα μα παρα πολυ δυνατοτερα και συνεχιζουν να δυναμωνουν μερα με την μερα.
Το προγραμμα εχτες, οπως και την πρωτη ημερα, ειχε Fit Test. Παραθετω κατω τα αποτελεσματα της 1ης και της 15ης ημερας.
- SWITCH KICKS | 68 | 95 |
- POWER JACKS | 23 | 35 |
- POWER KNEES | 32 | 64 |
- POWER JUMPS | 14 | 24 |
- GLOBE JUMPS | 00 | 05 |
- SUICIDE JUMPS | 04 | 12 |
- PUSH-UP JACKS | 00 | 13 |
- LOW PL ANK OBLIQUE| 00 | 35 |
Τα αποτελεσματα μου δινουν θαρρος και κουραγιο για να συνεχισω να βελτιωνομαι.
Ελπιζω πως θα καταφερω να φτασω στο αποτελεσμα που θελω.
Μόλις έσβησα και την πεντηκοστή (50) μέρα απο το ημερολόγιο του INSANITY. Τα αποτελεσματα πλεον είναι πολυ εμφανή. Ο μοναδικός μου στόχος ήταν να κάψω το σωσίβιο, κυρίως για προσωπικούς λόγους, και αυτό αρχισε να πραγματοποιείται κυρίως τις 2 τελευταίες εβδομάδες τώρα. Να ομολογήσω οτι τις 2 τελευταιες εβδομαδες εχασα απο μια προπόνηση. Την πρωτη βδομαδα λογω απίστευτης βαρεμάρας( δεν μ’αρεσει που το λεω) και την δευτερη λόγω έκτακτης δουλειάς στο μαγαζι.
Θα παραθέσω τα αποτελέσματα απο τα 2 τελευταία FIT TESTS ( Ημερα 36 και Ημερα 50) συν τα δυο προηγούμενα. Ειναι εμφανη οτι ακομα και η μια μερα αποχης ειχε τα δικα της αποτελεσματα….
- SWITCH KICKS | 68 | 95 | 105 | 106 |
- POWER JACKS | 23 | 35 | 48 | 43 |
- POWER KNEES | 32 | 64 | 72 | 80 |
- POWER JUMPS | 14 | 24 | 35 | 55 |
- GLOBE JUMPS | 00 | 05 | 05 | 08 |
- SUICIDE JUMPS | 04 | 12 | 12 | 14 |
- PUSH-UP JACKS | 00 | 13 | 15 | 18 |
- LOW PL ANK OBLIQUE| 00 | 35 | 40 | 30 |

EDIT
Έχει δυο εβδομαδες που τελειωσα το INSANITY B) 63 μερες :cheer:
Τεραστια διαφορα παιδες. 7 κιλα λιγοτερα σε 63 μερες, καλυτερη διαθεση, περισσοτερη ενεργεια γενικα ξυπναω αλλιως τωρα καθε πρωι. Μπορουσα και καλυτερα αν αναλογιστει κανεις οτι τωρα στο τελος ξεκινησα να κλεβω λιγο στην διατροφη 😛
Τα αποτελεσμστα:

Εκανα μια εβδομαδα διαλειμμα και τωρα συνεχιζω αλλο προγραμμα, για το οποιο δεν θα κανω αναφορες 🙂