Μένω Κρήτη,είμαι αρκετά επικοινωνιακός,καινοτόμος και σκεπτικός,και πολλές φορές και σκόπιμος.Είμαι μόλις 17,οι σχέσεις μου με τις γυναίκες αρκετά βατές και καλές,αν και πολλές φορές το παρακάνω με το αν τις κοροιδεύω 😛 Από τότε που έμαθα για το παιχνίδι,άρχισα να το εφαρμόζω κυρίως με negs,κάνω μερικά ανοίγματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια για κάτι παραπάνω,γιατί έχω κολλήσει με μία το τελευταίο διάστημα :oops: :silly: :oops: Ίσως να άλλαξε η οπτική που έβλεπα το άλλο φίλο,δε ξέρω..ενδιαφέρομαι να εμβαθύνω στο θέμα pick-up,για να με τεστάρω και για πειραματισμό,χωρίς να αποσκοπήσω σε κάτι μοχθηρό.Δεν θέλω να αλλάξω κάτι συγκεκριμένα στην ζωή μου με το pick-up,απλά το βλέπω ως παιχνίδι,δεν το κάνω για να βρω αποκλειστικά γκόμενα ή για να συνάψω συναισθηματικό δεσμό,διότι πιστεύω κάλλιστα θα μπορούσα και τώρα,αλλά μέσω του pick-up,σίγουρα θα βελτιώσω τις τεχνικές μου 🙂
Τέλος,το site το βρήκα τυχαία,όταν έβλεπα για νευρογλωσσικό προγραμματισμό,και έλεγε το άρθρο για έναν τύπο ότι είχε επιτυχίες μέσω αυτού σε γυναίκες και είχε και μερικά negs.Μετά ψάχτηκα περισσότερο,και ήρθα τυχαία σε επαφή με έναν pua.
Επίσης,έχω μελετήσει την γλώσσα του σώματος,καθώς έχω αγοράσει το “Το απόλυτο βιβλίο για την γλώσσα του σώματος” του Allan Pease.
Αυτά από μένα,περιμένω να μάθω και για σας,είτε μέσω του forum είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
Να είστε καλά,μόνο αγάπη!