Υστερα απο μια βδομαδα αρκετου διαβασματος στο forum αποφασισα να συστηθω και εγω. Με λενε Γιωργο και ειμαι 23 χρονων απο θεσσαλονικη. Το forum το βρηκα τυχαια καθως σερφαρα στο διαδυκτιο ουτε που θυμαμε πως το βρηκα. Λιγα λογια για μενα με τις γυναικες δεν ειμαι αρκετα εμπειρος μου φαγε τα νιατα μια σχεση 6 χρονων απο τα 17 μου η οποια τωρα μας τελειωσε και εχω μεινει παγωτο με τις γυναικες ειναι σαν να μη τις ξερω 😛 .
Ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα μου φενοντε μια λογικη μαγεια που ειμαι ετοιμος να την κατακτησω. Οπως καταλαβενετε μετα απο μια τετοια σχεση μακρια απο μενα οι δεσμευσεις θελω πλεον για λιγο καιρο να περασω καλα. Αυτην τη στιγμη εχω διαβασει αρκετα απο inner outer game και τελειωνω τις μαγικες κουκιδες. Απο βιβλια δεν τα παω καλα θα δυσκολευτω πολυ να διαβασω καπιο. Για αρχη νομιζω πολλα ειπα παντως θα χερομουν πολλυ να γνωριστω και με παιδια απο θεσσαλονικη εμπειρους στο pu ειτε οχι να εχω συμπαρασταση σε αυτην την αλλαγη στη ζωη μου γιατι οι παρεες που ειχα μεχρι τωρα λογω της σοβαρης σχεσεις μου ηταν αλλα ζευγαρακια κλπ. κλπ.
Παντως σας βλεπω περνατε ζαχαρηηηηηηηη
Καλωςηρθα λοιπον