γεια σας και ευχαριστω για το καλοσωρισμα.
Ειμαι 35 ετων και μενω στην Θεσσαλονικη. Βρηκα το site σας εντελως τυχαια ψαχνωντας απεγνωσμενα μια λυση πανω σε θεματα pick-up γυναικων. Τον τελευταιο καιρο εχω πεσει σε πολλα λαθη στα κλεισιματα. Στα ανοιγματα πιστευω οτι ειμαι αρκετα καλος μιας και ειμαι εντονα κοινωνικο ατομο λογω δουλειας αλλα στερημενος απο προσωπικες στιγμες λογω ασχημων συγκυριων στη ζωη μου. Τον τελευταιο καιρο μιλαω παρα πολυ με τις γυναικες γιατι εχω αναπτυξει καποια χομπυ εξαιρετικα κοινωνικα με μεγαλα ποσοστα επιτυχιας ανοιγματος αλλα με πολυ λιγα κλεισιματα.Για να πω την πικρη μου αληθεια δεν εχω κανει πολλες σχεσεις στη ζωη μου αλλα εχω παει με περισσοτερες γυναικες απ’οτι οι σχεσεις μου.
Ο στοχος μου ειναι πλεον σε καθε ανοιγμα που εχω να εχω και ενα πολυ καλο κλεισιμο. Τουλαχιστον σε καθε ανοιγμα να εχω κι εναν επιπλεον αριθμο τηλεφωνου στο κινητο μου. Ειναι πολλα που θελω να μαθω οπως το pull-push, το kino, το *close γιατι εχω στερηθει το γυναικειο φυλο αρκετα πολυ τον τελευταιο καιρο.
Το καλο με μενα ειναι οτι ειμαι ανεξαρτητος και αυτονομος, με μια αξιοπρεπεις εμφανηση και υπομονη. Το αρνητικο πολλες φορες που εχω ειναι ο φοβος και η χαμηλη αυτοπεποιθηση μου στις γυναικες.
Ευχομαι να μαθω και να δω πολλα καινουρια θεματα εδω στον κοσμο των PUA που εκ πρωτης οψεως με εχει συναρπασει.
Ευχαριστω για το καλοσωρισμα.
Αποστολος.