Γεια σας παιδιά,
άνοιξα χθες ένα τριπλό σετ μόνος μου (HB7, HB4, HB9), αμέσως με το που πήρα EC απ’ το HB9. Σκέφτηκα ότι θα είναι καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσω το ΑΑ μου, και ας μην πάει καλά.
Γενικά πήρα καλά ΙΟΙ απ’το HB9 (target). Αφού άνοιξα, μετά από λίγο τη ρώτησα το όνομά της και έδωσα το χέρι μου, χωρίς να προτίθεμαι να πω το δικό μου σύντομα, και αμέσως με ρώτησε εκείνη το δικό μου. Συστήθηκα γρήγορα και στις υπόλοιπες. Σχετικά δεκτική σε ΚΙΝΟ, της έκανα ring routine (και παράλληλα μου άπλωσε χέρι το HB7 για να μάθει και εκείνη - ΙΟΙ?). Όταν μιλούσα στις άλλες, το HB9 διέκοπτε και ρώταγε για μένα (πού σπουδάζω, κτλ).
Αλλά δεν έκανα isolation, και κατ’ επέκταση #close (fail).
1) Αφενός οι AFC φίλοι μου που κάθονταν λίγο δίπλα, με είχαν καρφώσει με τα μάτια (γύρισα στιγμιαία και διακριτικά, και τους είδα). Αυτό με άγχωσε λίγο.
2) Αφετέρου, ακούστε σκηνικό. Όπως ήταν η μπάρα, οι τύπισσες κάθονταν σε σκαμπώ με body language ΠΡΟΣ τα μέσα. Και ιδού μια ερώτηση: πού στέκομαι; Έκανα εναλλαγές (μεταξύ πρώτης και δεύτερης, δεύτερης και τρίτης) 1-2 φορές, αλλά ένιωθα λίγο awkward.
Γενικά τις έκανα να γελάνε αρκετά, και τις είδα αρκετά άνετες (αφού πέταξα false time constraint). Αλλά δεν έκανα isolate το target…
Σκέφτηκα μετά ότι έπρεπε να κάνω αυτό που λέει ο Richard La Ruina: ξεκινάς μιλώντας σε όλες, μετά από λίγο επικεντρώνεσαι στο target, χαμηλώνεις φωνή ώστε να σ’ακούει μόνο εκείνη, και οι άλλες σταδιακά θα αρχίσουν να μιλάνε μόνες τους. Αλλά λέξη κλειδί: το σκέφτηκα ΜΕΤΑ.
Οπότε αγχώθηκα και έφυγα (χαιρέτησα κανονικά). Σπάστηκα με τον εαυτό μου γιατί έκαψα πολύ καλό HB (πρώτη φορά επιχειρώ game σε HB9 - που δεν έκανα game τελικά - και μου τη σπάει γιατί μπορούσα και έπρεπε να κάνω #close). Μέχρι και τώρα τα χώνω στον εαυτό μου!
Θα ήθελα τα σχόλιά σας!