Γεια σας! Μένω Λαμία, είμαι λίγο εγωιστής, τελειομανής και αρκετά περήφανος. Είμαι 17 χρονών, ξέρω για το Pick-up εδώ και 1 χρόνο περίπου αλλά δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα λόγω πανελληνίων.
Οι σχέσεις μου με το άλλο φύλο είναι μέτριες μέχρι τώρα, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Επίσης με κυρίευε μία μάζα από ΑΑ αλλά εδώ και λίγες εβδομάδες έχω αρχίσει να ανοίγω κοπέλες και πιστεύω θα το ξεπεράσω. Συνήθως έχω άγχος στα ανοίγματα γιατί δεν είμαι τόσο καλός στις συζητήσεις και δεν αντέχω τις αμήχανες καταστάσεις.
Ασχολούμαι με το παιχνίδι μόλις 2 εβδομάδες,και ενώ σκοπεύω να κάνω κάποια βήματα τώρα, περισσότερο θα συγκεντρωθώ στην πόλη φοίτησης μου. Σε μια σχετικά κλειστή κοινωνία όπως εδώ είναι δύσκολο να κάνεις πράγματα χωρίς να το μαθαίνουν όλοι.
Μέχρι τώρα για το Pick-up έχω θετικά αποτελέσματα από φίλους οι οποιοι ασχολούνται λίγο περισσότερο. Ο λόγος για τον οποιο ασχολούμαι είναι επειδή θέλω στη ζωή μου να έχω όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται, όσο “cheesy” και αν ακούγεται αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ ακόμη να πω με απόλυτη σιγουριά ότι το Pick-up δουλεύει.Για αυτό θα ήθελα να είμαι σε ένα community, που θα μπορώ να επικοινωνώ με αλλους σαν και εμένα και να βλέπω αποτελέσματα και από αυτούς.
Το site το βρήκα ψάχνοντας για ένα Ελληνικό Pick-up community.
βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα δηλαδή.
Χάρηκα για τη γνωριμία και σόρρυ για την έκθεση :ρ