Ειμαι απο το ηρακλειο κρητης και διαβασα πρωτη φορα για το pickup πριν απο περιπου ενα χρονο χωρις να ασχοληθω ομως. Ασχολουμαι συστηματικα και χρησιμοποιω την mm 3 μηνες περιπου απο τοτε δηλαδη που αγορασα το βιβλιο του neil strauss.Σε αυτο το διαστημα εχω διαβασει οτιδηποτε υλικο υπαρχει στο internet σχετικα με το pickup(double your dating, pandora’s box κτλ) αλλα απο σημερα ομως αρχισα να ασχολουμαι ενεργα με το παρων forum.
Πριν μαθω για το game ειχα ηδη μετριες σχεσεις με το αλλο φυλο(περιπου 9 lays και καμια 10αρια str) και στοχος μου ειναι να βελτιωθω ακομα περισσοτερο και καποια μερα να τελειοποιησω το παιχνιδι μου. Αυτο που με βοηθησε να εχω καλες σχεσεις με τις γυναικες και να μην μεινω παρθενος ειναι οτι παντα εκανα παρεα με ατομα τα οποια ειχαν επιτυχιες με τις γυναικες χωρις καν να εχουν διαβασει για το pickup.
Το βρησκω πολυ συμαντικο να υπαρχει ενα τετοιο forum και πιστευω οτι ειναι απαραιτητητο για εμενα και για καθε αλλον που θελει να ασχοληθει σοβαρα με το game να συμμετεχει ενεργα σε μια τετοια κοινοτητα. Δινω πολυ εμφαση στο inner game διοτι πιστευω πως αν αλλαξεις τις σκεψεις σου θα αλλαξει αυτοματα και η πραγματικοτητα σου(outter game). Τελος, θελω ενα πω ενα μπραβο σε οσους δημιουργησαν αυτο το forum και σε οσους εχουν δωσει πολυτιμες συμβουλες σε αυτους που τις χρειαζονται και ευχομαι καποια μερα να γνωριστουμε κ ακο κοντα για να sargαρουμε παρεα.