Μένω Νίκαια-Πειραιά, είμαι 23 ετών, αλλά δεν φαίνομαι για 23, πιο πολύ φαίνομαι για 17 :lol: .
είμαι χαλαρό και χαμογελαστό παιδί, δεν ανησυχώ για μικρά πράγματα.
Οι σχέση μου με της γυναίκες;…. με λίγα λόγια δεν είναι καλή, κυρίως επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ, επειδή όλο διαβάζω για να βγάλω το τει, γι’αυτό αυτό το καλοκαίρι θέλω να δω αν μπορώ να κάνω κάτι γι’αυτό.
Σχετικά με το game μου πρέπει να ομολογήσω οτι δεν έχω διαβάσει καθόλου mystery, επειδής είμαι απο μια λατινική χώρα οπου μιλάνε ισπανικά ένιωθα πιο εύκολα να διαβάσω η να βλέπω(στο youtube) δάσκαλοι, απο την Ισπανία η άλλες χώρες και πιστεύω οτι το όλο θέμα είναι απλός να ξεπεράσεις το approach anxiety. Εχω κάνει 4-5 ανοίγματα 🙁 .
Θέλω να ασχοληθώ με το game γιατί είναι ένας τρόπος να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, πιο πολύ θέλω να έχω αυτή την ικανότητα παρά μια κοπέλα που αύριο μεθαύριο θα σου φοράει τα κέρατα, στην πραγματικότητα δεν θέλω να το κάνω για αυτές, θέλω να το κάνω για εμένα.
Έχω προσπαθήσει να το αφήσω αλλά δεν μπορώ, νοιώθω οτι θα σταματήσω να υποφέρω μέχρι να τα καταφέρω.
Το site σας το βρήκα στο Google πατώντας Greek pua, πριν ανακαλύψω το greekpua είδη ήξερα οτι υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι στο εξωτερικό που έκαναν αυτά τα μαγικά και ήθελα να δω αν υπήρχε και εδώ στην Ελλάδα, κάποια στιγμή νόμιζα πως ήξερα πως να φλερτάρω μια γυναίκα και απο περιέργεια, έβαλα στο google “ πως να φλερταρο μια γυναίκα (στα ισπανικά)” και κάποιος Mr.x άρχισε να μου ανοίγει τα μάτια, και άλλαξε την ψυχολογία μου.
Αυτά γι’αμένα, ελπίζω να κάνω κανένα φίλο εδώ να βγαίνουμε για sarging.