Χαλαρα εχτες τα πραγματα. Βγηκα σε ένα τοπικο μπαρ με έναν φιλο μου AFC (του οποιου του εχω μιλησει προσφατα για το PU και ενδιαφερεται να μαθει καθως θελει να αλλαξει ). Ενω μπαινουμε μεσα συνανταμε 2 φιλους –τερμα AFC– και πες μου τωρα έναν πουστη λογο που καθισαμε μαζι τους;;;
Παραγγελνουμε και κανω μια περιφορα στο μαγαζι σαν να ψαχνω καποιον γνωστο (μηπως βρω target).
BINGOO!!! Κατευθειαν το ματι επεσε πανω σε ένα ΗΒ8. Ηταν μελος ενός 4-set, το οποιο αποτελουταν από ένα ΗΒ7 μαλλον, και δυο UG. Διπλα από το σετ καθοταν ένα mixed-set, όλα τα παιδια φιλαρακια μου. Πηγαινω τους χαιρεταω και υστερα από μερικα αστεια και λιγο fluff talking τους προτεινω να βγουμε μια φωτο. Εγκρινουν και πηγαινω στο target και κανω ανοιγμα με την φωτογραφικη μηχανη. Ηταν πολύ ευγενικη μαζι μου (Δεν ξερω γιατι την neg-αρα 😛 ). Δειχνω την φωτο στα παιδια και γυριζω πισω στην παρεα μου.
Το ένα παλικαρι επρεπε να φυγει οποτε τωρα μειναμε 3. Χωρις να χασω χρονο τους λεω ότι θα παω να τις ανοιξω και αν δουν ότι hook-αρω να ερθει ο φιλος μου (αυτος που του εχω μιλησει για το PU) με την ατακα ‘’Φιλε μηπως ειδες την ταδε’’ για να τον βαλω στο σετ. Ετσι και εγινε και μετα από ένα 10λεπτο καταληξαμε και οι 3 μας στο τραπεζι του 4-set.
Τα πραγματα πηγαιναν καλα. Υπηρχε interaction από ολους. Καποια στιγμη βλεπω το target να ανταλλαζει μερικα βλεμματα με το ΗΒ7 και τους λεω.
C: Παω στοιχημα ότι ειστε αυτοκολλητες εσεις οι δυο.
ΗΒ7: Ναι οντως ετσι είναι αλλα πως το καταλαβες;
C: Οταν κοιταζετε η μια την άλλη και οι δυο εχετε το ιδιο ακριβως βλεμμα. Να το παλι!!
(γελια από μερια τους)
ΗΒ8: Γνωριζομαστε πολλα χρονια. Πλεον επικοινωνουμε με τηλεπαθεια.
C: Πιστευεις στην τηλεπαθεια;
ΗΒ: Φυσικα!
C: Εγω ετσι κι ετσι. Σηκω πανω θελω να δοκιμασουμε κατι .
Και την κανω το παιχνιδι με τους αριθμους παραλληλα και ΚΙΝΟ. Επεσα εξω από την αρχη (το 2 ειχε) και το πηγα αλλου το θεμα. Την ειχα κανει πλεον isolation με θετικο body language και από τους δυο μας. Τα παιδια (οι ‘’wingmen’’) δεν κανανε και τοσο interaction πλεον και αν κανανε θα ρωτουσανε μαλακιεςςςςςς.
Ημουν πολύ κοντα στο *close, όταν ξαφνικα το ΗΒ7 λεει στους παρεα΅: “Σας αφηνω για λιγο παω στην φιλη μου.” Και ερχετε σπαζοντας το isolation μιλωντας για καποιον Κωστα ,αν θυμαμαι καλα, με το ταργκετ.
Της λεω με cocky&funny style
C: Κωστα! Με την φιλη σου εχουμε μια συζητηση τωρα για το ταδε (δεν θυμαμαι τι ειπα)
Δεν εδειχνε να ενδιαφερεται και πολύ και συνεχιζε. Αρχισα τοτε να εχω interaction και με τις 2. Δεν ξερω πως πηγε η κουβεντα και καταληξαμε να γινουμε σουπερ ντουπερ κολλητοι με το obstacle-HB7. 😛 😛
Την αποκαλουσα “φιλε” πολλες φορες . πχ Ρε φιλε ξερεις……
Σε μια φαση ηταν από πισω μου και κουνουσε την καρεκλα μου. Της ζηταω να με κανει σβουρα με την καρεκλα και με κουνησε δυνατα η καριολα με αποτελεσμα να “χτυπησω” τον αγκωνα μου στην ακρη ενός αδειου σταντ. Εντελως αντανακλαστικα αρπαζω το σταντ και το βαζω σε τετοιο σημειο με αποτελεσμα να βγει εξω από το σετ (δηλαδη αναμεσα από μενα και το ταργκετ, μιας και το obstacle βρισκοταν πισω μου)
Το ΗΒ7 λεει ότι πηγαινει τουαλετα και καπακι ερχετε ο φιλος μου και μου λεει να φυγουμε γιατι βαρεθηκε. Το ΗΒ8 το ακουσε οποτε γυρναω και της λεω:
C: Από ότι φαινεται οι φιλοι μου κουραστηκαν και πρεπει να φυγουμε. Υπαρχει καποιος τροπος για να επικοινωνησουμε;
ΗΒ8: Δεν ξερω εσυ τι σκεφτεσαι;
C: Πιθανον facebook ή τηλεφωνο. (Δεν μου αρεσε αυτό… Τι άλλο θα μπορουσα να πω ή πως αλλιως θα μπορουσα να το χειριστω; )
ΗΒ8: Και τα δυο
Ανταλλασουμε αριθμους τους χαιρεταω ολους και την κανουμε.
Υ.Γ
Ολες οι παρατηρησεις είναι ευπροσδεκτες.
Οι αποριες μου είναι:
i) Γιατι ενώ ειμαι κοντα στο *close, το ΗΒ7 ηρθε για χαλαστρα
ii) Και πως αλλιως θα μπορουσα να χειριστω το θεμα με το τηλεφωνο στο τελος;