Μου έχει τύχει περίπτωση σε ΗΒ8 να έχουμε πολύ δυνατό eye contact από μακρυά. Με βλέπει που την πλησιάζω και της λέω Γειά! Τίποτα.Συνεχίζει να μιλάει στην φίλη της. Της ξαναλέω Γεια!. Συνεχίζει να κάνει ότι δεν μακούει… Και τότε της λέω: Έι σου μιλάω!
Και επιτόπου γυρίζει, χαμογελάει και λέει Γεια. Και μετά την έκλεισα… Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει μια γυναίκα στο μυαλό της. Οπότε δεν υπάρχει κάτι στάνταρ.
Αλλά συνήθως, ή θα σημαίνει αδιαφορία το να μην σου απαντήσει(που εγώ το θεωρώ τρομερή αγένεια και αντικοινωνικότητα, και φεύγω επιτόπου από μόνος μου, γιατί ποτέ μου δεν θα ήθελα να έβγαινα με μία τέτοια γυναίκα) ή είναι αυτό που λες. Ότι θέλει να τεστάρει κάποια πράγματα(πολύ πιο σπάνια βέβαια αυτό).
Συνήθως άμα πεις ένα γεια, κατά 90% θα στο ανταποδώσουν(ίσως και παραπάνω αν μιλήσουμε μόνο για club).
Όλα αυτά τα στοιχεία που λες, είναι απαραίτητα (αλλά όχι πάντα αναγκαία) για να γαμήσεις. Αλλά κυρίως παίζουν ρόλο και τα logistics. Και για να το πας για same night lay και για να πάρεις αριθμό και για να μη σου βγει flake την άλλη μέρα.
Αλλά γενικά είναι μια πολύ δυνατή προσέγγιση έτσι όπως το θέτεις.
Για το ποστ μου με τα Vibings που αναφέρεις, δεν εννοώ να ψάχνεις αρνητικά σημάδια για να δεις αν θα συνεχίσεις ή ότι τελικά δεν υπάρχει attraction αν πάρεις αρνητικά σημάδια. Γιατί θεωρώ πως κάπως έτσι το κατάλαβες.
Το Assume attraction υπάρχει πάντα. Ακόμα και crush n burn να φας. Γιατί να φας όμως crash n burn όταν έχεις attraction??? Για πολλούς λόγους… Μπορεί απλά να μη θέλει να γαμηθεί μαζί σου μια γυναίκα για δικούς της λόγους, αλλά δεν σημαίνει ότι πάυεις να είσαι ελκυστικός.
Αλλά γενικά αυτό που θέλω να πω, είναι πως αν ανοίξεις και απλά η συζήτηση είναι ουδέτερη ή και λίγο αρνητική, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει attraction με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Απλά μπορεί πιθανόν να γουστάρει αλλά να μην στο δείχνει(πολύ απλά γιατί δεν είναι όλες οι γυναίκες άνετες με τους άντρες, είτε επειδή δεν ξέρει να συμπεριφερθεί παρόλο που γουστάρει, είτε είτε είτε…). Ή μπορεί να κάνει την ουδέτερη, επειδή θέλει να παίξει και να παίξεις πρώτα μαζί της. Ή για διάφορους ακόμα λόγους.
Το θέμα είναι αν θα κάτσεις στο σετ, να επενδύσεις χρόνο, μέχρι να καταφέρεις να “γυρίσεις” το σετ(γιατί φυσικά και μπορεί να γίνει και αυτό). Για μένα είναι όμως χάσιμο χρόνου όλο αυτό, το να κάτσω να χάσω χρόνο για να γυρίσω ένα σετ(που μπορεί στο τέλος να μην γυρίσει καν). Τόσα άλλα σετ θα έχει μέσα σε ένα κλαμπ. Και άσε που και πάλι δεν θέλω να βγω με γυναίκα που να έχει τέτοια συμπεριφορά.
Το θέμα δεν είναι να κάνει αυτό που θες σαν δυνατό Mindset. Το mindset είναι κάτι πολύ επιφανειακό. Πρέπει να το κάνεις belief αυτό που θες… Και αυτό θα σου πάρει πολλούς μήνες. Ενώ το mindset, το αλλάζεις όποτε θες. Μπορείς να βγεις σήμερα με Mindseτ: “Ήρθα να σε γαμήσω” και την άλλη μέρα, με mindset: “Ήρθα απλά να μιλήσουμε και να περάσουμε καλά”. Και μπορείς να γαμήσεις και τις δύο μέρες…
Το θέμα είναι να κάνεις belief αυτο που θες. πως θα το καταφέρεις? Με συνεχή εξάσκηση σε αυτό. Είναι καθαρά inner game. Και φτιάχνεται φυσικά, ΜΟΝΟ Infield. Με πολύ infield συγκεκριμένα.