Αποστολή για αρχάριους
Δες αυτό το άρθρο μου οπωσδήποτε για να χωνέψεις αυτό: Δεν πρέπει να σε νοιάζει στην παρούσα φάση τόσο πολύ αν θα χάσεις το συγκεκριμένο ΗΒ8 ή τις επόμενες τριάντα ΗΒ που θα γνωρίσεις. ΜΗΝ πειραματιστείς με ΗΒ6 και όχι άλλο online. Έξω μαθαίνεται το παιχνίδι καλύτερα - σου μιλάω εκ πείρας που έχω λιώσει στο online game. Παίζοντας αποκλειστικά έξω πια σχεδόν, έχει ανέβει το παιχνίδι μου κατακόρυφα.
Αλλιώς ανταποκρίνονται συναισθηματικά τα 6άρια και αλλιώς τα 8άρια. Αν θέλεις να ρίχνεις 8+ λοιπόν, θα κάνεις εξάσκηση σε ΗΒ8+ ή έστω ΗΒ7+. Γιατί θέλουν διαφορετικό παιχνίδι. Κάνε τον κύβο, δεν τρέχει τίποτα και κάνε μια χάρη στον εαυτό σου που λέω σε όλους τους μαθητές στο bootcamp αλλά και στο φόρουμ αρκετές φορές: Δώσε μια υπόσχεση στον εαυτό σου, τα επόμενα 50 σετ που θα ανοίξεις θα σε αντιπαθήσουν, θα είναι crash and burn και θα το κάνεις δώρο στον εαυτό σου για να κερδίσεις τα μεθεπόμενα 50. Αν συνεχίσεις να είσαι τόσο εξαρτημένος από το αποτέλεσμα - όχι μόνο με την συγκεκριμένη αλλά και με οποιαδήποτε άλλη - κάνεις τη ζωή σου δύσκολη.. γιατί επηρεάζεσαι συναισθηματικά και τα συναισθήματά σου είναι εκεί για να σε μπερδέψουν και να μη σε αφήσουν να πάρεις μια πιο σωστή απόφαση.