Κάνω αντιγραφή του intro που είχα κάνει το Νοέμβριο του 2008 στο παλαιό forum μιας και από την αλλαγή στο νέο δεν έχω ξαναποστάρει.
"Καλοσωρίζω τη κοινότητα.Καιρό τώρα έψαχνα για ένα ελληνικό site για PUA’s γιατί έβρισκα μόνο αγγλικά ως τώρα.Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλα στα ελληνικά.Το πρώτο μου βιβλίο το διάβασα πριν 6 μήνες και ήδη από τότε εφαρμόζω αρκετές τεχνικές και ιδέες.Ξεκίνησα με Μαρασλή “Λύκος ή πρόβατο” και έπειτα διάβασα “The Game ” και “ Mystery M3” που είναι βίβλοι.Έχω διαβάσει και λίγο De Angelo και Juggler.Στα βιβλία αυτά βρήκα αρκετό υλικό το οποίο σε συνδυασμό με τα υπάρχον skills που είχα αναπτύξει τα τελευταία 6 χρόνια (ανέκαθεν προσέγγιζα τις γυναίκες με τακτικές και είχα αναπτύξει, κάποιες μεθόδους για χτίσιμο άνεσης κλπ) στις σχέσεις μου με τις γυναίκες με απογείωσαν.Θα θελα πολύ να συναντήσω και κάποιους από δω από κοντά για ανταλλαγή απόψεων."
με βάσει τους νέους κανόνες για intro να προσθέσω
1.Αθήνα,επίμονος,αισιόδοξος,θέληση για συνεχή μάθηση και εξέλιξη,27
2.Μπορώ πλέον να πω ότι γνωρίζω “πως να χειριστώ το αντίθετο φύλο” αλλά συνεχίζω να μη μπορώ να τις καταλάβω 😛 -κυρίως τις Ελληνίδες-
3.Ασχολούμε 5 χρόνια και 3 μήνες ως PUA και 8 χρόνια χωρίς κάποια συγκεκριμένη τεχνική τύπου mystery αλλά απλά προσεγγίζοντας το άλλο φύλο κυρίως σε clubs.
4.Θέλω τον καλύτερο δυνατό εαυτό μου. Σε όλους τους τομείς. Με τις γυναίκες ο στόχος είναι τα o
10ρια και τα threesomes. Βασικά απλά θέλω να κάνω ότι ως τώρα δεν έχω κάνει ποτέ πχ.να ανοίξω μια γκόμενα στο μετρό και να την πάρω με το αμάξι κατευθείαν για lay. Θέλω να βγω τελείως από το comfort zone και να μπορώ να κάνω τα πάντα οπουδήποτε και αν βρεθώ.
5.http://p-u-a.forumakers.com/