Αν και με κάλυψαν οι πρoηγούμενοι, θα στα χωρίσω λίγο
Piou10 wrote
ο λογος ηταν επειδη ειπε μια μαλακια για εναν που περνουσε με ενα αυτοκινητο(ποιος ειναι θελω να μπω μεσα) και μετα μου ζητουσε να την παρω αγκαλια αλλα εγω δεν το κανα και σηκωθηκε και εφυγε…
Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις (για να δει αν σε έχει). Θέλει να περάσει το δικό της (αγκαλιά) και αφού βλέπει ότι στιγμιαία δεν περνάει, σηκώνεται και φεύγει για να σε κάνει να τρέξεις από πίσω της και να δει αν είσαι needy. Και εσύ κάνεις αυτό ακριβώς:
Piou10 wrote
την εχω παρει πολλες φορες αλλα δεν μου το σηκωνει και μου εχει πει οτι δεν ειναι σπιτι
Piou10 wrote
εχω στεναχωρηθει πολυ με αυτα που μου εχει πει οτι ολα ηταν ψεματα
Σε κάνει να νιώθεις ένοχος και ελέγχει τα συναισθήματά σου.
Piou10 wroteΜου το εκλεισε καταμουτρα γιατι πριν ειχε βρει καποιον στο δρομο και δεν μου ελεγε ποιον.
Γυναίκα που στο κλέινει κατάμουτρα είναι αυτό που είπε ο Pospas: δεν σε σέβεται. Και το ότι βρήκε στο δρόμο κάποιον μπορεί να είναι και η φίλη της η Μαρία. Απλά θέλει να δει πόσο θα την παρακαλέσεις για να σου πει, και αν ελέγχει τα συναισθήματά σου.
Piou10 wroteΜετα που την ξαναπηρα της την ειπα με αυτο που εκανε και θυμωσε και μου το εκλεισε και απο τοτε δεν μου το ξανασηκωνει…
Δεν σηκώνει το τηλέφωνο, στο κλέινει κατάμουτρα, ξαναπαίρνεις, στο κλείνει ενω μιλάτε και εσύ ξαναπαίρνεις (για να μην το ξανασηκώνει). Μπορεί να είναι σίγουρη πλέον. Την έχεις ανάγκη, είσαι needy, σε έχει.
Της έχεις δώσει πολλή αξία και για αυτό αντιδράς έτσι. Δεν ξέρεις πως να χειριστείς μια κατάσταση όταν είναι ξεκάθαρο ότι τον χειρισμό (κοινώς manipulation) το τρως εσύ. Αν θες να το χειριστείς κάπως στείλε την με συνοπτικές διαδικασίες. Με το να προσπαθήσεις να χειριστείς το θέμα για να επανέλθει η ηρεμία, η οπόια θα είναι και καθαρά επιφανειακή, δεν θα σου προσφέρει απολύτως τίποτα.Αν και όταν ξαναμιλησετε θα σου πει κάποια από τα παρακάτω ή και όλα μαζί (χρησιμοποιώντας τις φράσεις που ακούς από τις γυναίκες)
- Θα στα χώσει γιατί είσαι ζηλιάρης και πιεστικός
- Εσύ θα προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς και να την πείσεις ότι δεν είσαι
- Σκέφτηκε πολλά και δεν ξέρει πως θα είναι από εδώ και μπρος
- Εσύ θα την διαβεβαιώσεις ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
- Με τις πράξεις σου την έκανες να νιώσει πολύ χάλια και κάτι έσπασε μέσα της
- Θα σου πει ότι θέλει το χρόνο της
- Θα σε προειδοποιήσει ότι την επόμενη φορά θα σε χωρίσει. Μπορεί και να σου πει ότι θέλει να χωρίσετε όπου σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αρχίσεις να την παρακαλάς να μην χωρίσετε
Υπάρχουν βέβαια και άλλα. Όλα όμως έχουν ένα κοινό σκοπό: περαιτέρω MANIPULATION. Η συγκεκριμένη σου γαμάει την ψυχική ηρεμία, δεν σε σέβεται και σε χειραγωγεί. Θέλεις και άλλα για να την στείλεις?