Γειά σας. Καταρχάς εύχομαι κάθε επιθυμία που έχετε με τις γυναίκες να πραγματοποιηθεί και να τα πάτε καλά όλοι.
Εγώ είμαι 34 απο Αθήνα- έμαθα για το site γκουγκλάρωντας και σκέφτηκα να κάνω εγγραφή.
Ως αναφορά “My game” με το cold βάση θεωρειών δεν έχω ασχοληθεί - αν και σαν natural μπορεί να δράσω που και που με επειτυχία. Έχω καταφέρει να βγω πάρα πολλά ραντεβού, αλλα λίγα είναι αυτά που καταλήγουν στο κρεβάτι.
Αν και δούλευα παλιότερα σε club - είναι κάτι που το σιχαίνομαι αφάνταστα και το βλέπω τελιέως προαιρετικό το παιχνίδι σε αυτά τα μέρη. Αν ήμουν μικρότερος και είχα σημειώσεις απο Pua υλικό μπορεί να ασχολιόμουν.
Κάτι που σιχαίνομαι και δυστηχώς υπάρχει πολύ έντονο στις μέρες μας είναι η αρνητικότητα (αυτό το έχουν κυρίως άντρες - αλλα ακολουθούν και οι γυναίκες τουλάχιστον ως προς Bitch facial expressions).
Κάτι που δεν μου αρέσει σε συμβουλές για relationships είναι γενικότητες που ο καθένας μπορεί να μεταφράσει όπως θέλει με αποτέλεσμα άλλα πράγματα να θέλει να πεί κάποιος και άλλα να κατανοήσει ο άλλος.
Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία. Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου τι το ενδιαφέρον βρήκαν και πόσο πιστέυουν οτι μπορoύν να βοηθήσουν βιβλία σαν The art of seduction - the selfish gene - the red queen - χαζοαναλυτικά βιβλία tου Carlos Xuma - Ron Louis - David Shade - Neil Strauss. Απο την άλλη έχω διαβάσει και διαμάντια όπως: How to become an alpha male (Είχα δει αρκετα καλά αποτελέσματα ειδικά σε attraction φάση και μου άρεσε πάρα πολύ γιατί δεν στηρίζεται στο να είσα σαχλαμάρας ή clown για να κάνεις παιχνίδι) - προγράμματα RSD - Daygame blueprint - David Deangelo (Αν και έχει πάρα πολύ γενικότητες και δεν έχει δομή) . Έχω δοκιμάσει mystery και το μετάνιωσα για πολλούς λόγους. Αλλα εφόσων δουλέυει εδω για μερικά άτομα - όπως νομίζουν. Ευχαριστώ αλλα εγώ δεν θα πάρω.
Ένα πολύ καλό site για να δέιτε τα πάντα απο υλικό που υπάρχει γύρω απο Pua και όχι μόνο, με κριτική σε πάνω απο 3000 Products είναι το www.datingskillsreview.com. Πάρα πάρα πολύ καλή δουλειά. Ειδικα ακολουθώντας Top products - Editors choice -> Εκεί είναι όλα τα διαμάντια. Να ειναι καλά τα torrent.
Λίγο που έριξα μια ματιά στο greek pua, μου άρεσε η ποικιλία θεμάτων (ωστε να μπορει κάποιος πολύ εύκολα να διαλέξει τι τον ενδιαφέρει - και πιο πολύ μου άρεσε το offtopic και μερικές μεταφράσεις σε βιβλία παιδιών - Αν μη τι άλλο αξίζουν ένα μπράβο για την προσφορά τους.)