Συμφωνώ με τα υπόλοιπα μέλη πρώτον γιατί το ASD που αναφέρθηκε ισχύει κ δεύτερον γιατί είναι έμπειροι κ ξέρουν τι λένε.Προσωπικά,θα σου εκφράσω κ την δική μου γνώμη κ στην συνέχεια βρές την χρυσή τομή που γουστάρεις περισσότερο
Πρώτα απ’όλα Respect για το Mindset κ για τον τρόπο που κινήθηκες στην αρχή.Είχε δείξει οτι σε γουστάρει κ τώρα που σου την βάρεσε το έκανες Isolation κ το πήγες για σφάξιμο.Απλό…
1.
Byakuran wroteΤο HB ήταν γνωστή μου και που την έπεφτε καιρό
2.
Byakuran wroteΔεν έλεγε να πάρει το χέρι της από το στόμα της με αποτέλεσμα να πω μέσα μου ότι άκρη δεν θα βγάλουμε
It’s a fucking YES or NO.Mπορείς να κάνεις περισσότερο Rapport για να αισθανθεί άνετα(όταν σου την έπεφτε όμως ένιωθε άνετα),μπορείς να κάνεις αποδοχή του Frame για να μαλακώσεις μέσω mirroring το Inner Critic,θα μπορούσες….πολλά θα μπορούσες.Σε κάθε νέο θηλυκό που γνωρίζω όμως θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ κ το ένστικτο μου.Κ για να το κάνω χρησιμοποιώ εναν κανόνα που με βοηθάει περισσότερο στο να έχω ενα πιο Internal Screening Mode:
The Law of YES or NO
Όταν γνωρίζω κάποιο νέο θηλυκό θέλω απο την αρχή της γνωριμίας να λέω απο μέσα μου Fuck YES στο οτι θέλω να προχωρήσω την διαδικασία
Όταν γνωρίζω κάποια,σε οποιαδήποτε φάση θέλω να βλέπω οτι ανταποκρίνονται με ενα Fuck YES.
Είσαι αρσενικό κ όταν θέλεις να ζευγαρώσεις θέλεις να την πάρεις στην σπηλιά κ όχι να στήνεις μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό σου.Όσο πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα απ’την αρχή τόσο το καλύτερο.Κ μην φοβάσαι να την τεστάρεις κ εσύ κ να την στήσεις στον τοίχο.Ρώτα την αν σε γούσταρε όταν σου την έπεφτε να δείς τι απάντηση θα πάρεις,ρώτα την οτι θέλεις κ οτι σου κατέβει(Πάντα μέσα στους Κανόνες,μην πέσεις σε Needinees).Θεώρησε οτι της παίρνεις συνέντευξη κ οτι μαζεύεις οσα περισσότερα στοιχεία χρειάζεσαι για να κάνεις τις απαραίτητες επιλογές κ πάρεις τις αποφάσεις σου
Byakuran wroteΑ: δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά τα είχα με αυτόν..( προφανες s.test στο οποιο δεν εδωσα σημασία) και πρόσφατα τα χαλάσαμε και δεν θέλω να μαθευτεί ότι έκανα κάτι με κάποιος τόσο σύντομα
Ωραία…ας μείνει μόνη της η κοπέλα κ όταν τα βρεί με τον εαυτό της ας στείλει mail με βιογραφικό κ βλέπουμε
Byakuran wroteΘα ήθελα να προτείνετε τρόπους αντιμετόπισης εάν σας έχει συμβει και σε εσάς γιατί μου φαίνεται πως δεν είναι από τα συνηθισμένα..
Οι περιπτώσεις είναι πολλές αλλά δεν δίνεις στοιχεία που μπορεί βέβαια να μην ξέρεις κ εσύ ο ίδιος.Πως σου την έπεφτε,πως ανταποκρινόσουν,ήταν με άλλον όταν το έκανε…
Byakuran wroteΒασικά με βάση το παραπάνω θα έλεγα ότι δεν της έδειξα ότι με ελκύει πραγματικά για κάτι παραπάνω πέρα από την ομορφιά της..Θα το φτιάξω αυτό
Γιατί ρε φίλε να το φτιάξεις αν δεν ισχύει για σένα?Δηλαδή με το ζόρι να δείξεις κάτι που δεν ισχύει?Αν την γουστάρεις μόνο για εξωτερική εμφάνιση καλά κάνεις.Σιγά μην αισθανθούμε κ άσχημα που το μάτι μας πέφτει πρώτα σε τι γωνία κάνει ο κώλος.Είμαστε ρηχοί κ ζώα…το ξέρουμε αυτό
Προσωπικά θα της έκανα κάποιες Direct ερωτήσεις για να δώ τις προθέσεις της.Στα υπόλοιπα ήσουν απλός κ είμαι μαζί σου.Δεν γούσταρε..σπίτι της!