Καλησπέρα, είμαι 20 χρονών, μένω στα γίαννενα.Οσον αφορά μερικά βασικά χαρακτηριστικά μου,είμαι πεισματάρης και προσηλωμένος στους στόχους που βάζω και αρκτετά εγωιστής.Επίσης δεν είμαι πολύ άνετος σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω καλά.Έχω αρκετά ενδιαφέροντα απο μουσική μέχρι επιστήμες και ψυχολογία.
Με ενδιαφέρουν γενικά οι κοινωνικές συμπεριφορές και πιο συγκεκριμένα η συμπεριφόρα γυναίκας και άντρα κάτω απο το “social pressure”.Προσπαθώ τα τελευταία χρόνια να βρω βιβλία που θα μου δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνω για τα κοινωνικά μοντέλα και πως αντιδράμε όλοι πάνω σε αυτά.
Η εμπειρία μου με τις γυναίκες καθώς έχω κάνει sex με μια γυναίκα που είχα σχέση δεν θεωρείται μεγάλη.Πριν και μετά απο τη σχέση μόνο φασώματα.
Ένω έψαχνα και διάβαζα βιβλία που συσχετίζονται με κοινωνικές συμπεριφορές και γλώσσα του σώματος έρχεται ένας φίλος ο οποίος μου προτείνει μερικά βιβλία όπως το “Manual of seduction” τα οποία με βοηθούνν γενικά στη επικοινωνία μου με τους ανθρώπους.
Το game μου ειναι σε πολύ αρχάριο στάδιο.Έχω αρχίσει εδώ και 2 βδομάδες και έχω ανοιξεί 4 γυναίκες σε μαγαζία.Στις 3 από τις 4 φορές είχα μια κανονική συζήτηση αλλά δεν μπορούσα(λογικά λόγω εμπειρίας) να κάνω leading τη συζήτηση για να χτίσω αρχικά confort κτλ.
Οπότε πάντα κατέληγε στο τέλος να μου λένε “Πρέπει να γυρίσω στην παρέα μου” ή “Είναι αργά πρέπει να φύγω”
Γενικά,στόχος μου είναι να μπορώ να ανοίγω οποιαδήποτε γυναίκα μου αρέσει.Στο συγκεκριμένο επίπεδο που είμαι στόχος μου είναι να μπορώ να κάνω leading συζητήσεις με γυναίκες που θα ανοίγω και να μπορώ συνειδητά να περνάω απο το ένα επίπεδο στο άλλο πχ Transition σε Attraction.