prisongreek wrotetesoro μαλλον με ειρωνευεσαι γιατι δεν λεω καπια line η για τον τροπο που παιζω που μπενω στο friend zone.
σαρκασμός ναι …. ειρωνια οχι … πρωτον δεν το επιτρεπει η ιδιοτητα μου ως moderator δευτερον δεν το επιτρεπουν ουτε η ηλικια μου ουτε ουτε ο χαρακτηρας μου
δεν το επιασες τι ειπα … nevermind … ξεπερασε το
prisongreek wroteοντως δεν παιζω με δομη δεν παιζω οργανωμενα δεν εχω wing και γιαυτο ειμαι και εδω για να αλλαξω και να βγει κατι καλο!
ακολουθα πιστα τα basics και μια indirect μεθοδο …. ασε προς το παρον το direct
prisongreek wroteισχυει αυτο με το social conditioning και το βλεπω συνεχως και θελω να ρωτησω πιο ειναι το καταλληλο calibration για direct σε επαρχια,σας ευχαριστω για τις απαντησεις!
εχω ζησει ΟΛΗ μου τη ζωη στην επαρχια σε περισσοτερες απο 10 πολεις με πληθυσμους απο 10.000 κατοικους μεχρι 50.000 ….. εχω μαθει πολλα πραγματα με τον ΔΥΣΚΟΛΟ τροπο και δεν υπαρχει λογος να ζησετε τα ιδια
prisongreek wroteθελω να ρωτησω πιο ειναι το καταλληλο calibration για direct σε επαρχια,σας ευχαριστω για τις απαντησεις!
το calibration για να περασεις direct δεν θα ερθει μεσα απο γραπτες οδηγιες σε ενα forum
θα ερθει με την πρακτικη εμπειρια infield
μεχρι να φτασεις λοιπον στο επιπεδο να διαβαζεις non verbal σημαδια, να αποκτησεις καποια κοινωνικη διαισθηση και να αντιλαμβανεσαι σωστα αν την καθε χρονικη στιγμη θελει attraction, comfort η seduction, απλα ακολουθα πιστα τα βηματα μιας indirect μεθοδου
μεχρι τοτε απλα θα παιζεις με τις πιθανοτητες και με πολλαπλα fools mate