Τα έχεις πάρα πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου όλα.. μιλήσαμε και στη συνάντηση, σε άκουγα να μιλάς για αυτή την περίπτωση και σκεφτόμουν αυτό ακριβώς που σκέφτομαι και τώρα: ΔΕΝ ξέρεις πώς να το χειριστείς γιατί δεν έχεις καταλάβει βασικές έννοιες. Διαβάζετε ξαφνικά για game/pickup και ενθουσιάζεστε με τις νέες πληροφορίες. Επειδή τις διαβάσατε όμως και τις μάθατε να τις λέτε, δε σημαίνει ότι τις εμπεδώσατε. Να τα πιάσω ένα - ένα:
το λαθος που πιστευω ειναι αφου μου εδωσε ΙΟΙ απο την μερια της δεν ξερω ισως το παραεκανα με το qualify σε αυτην και με το comfort και αυτο μου γυρισε μπουμερανγκ ωστε να με βαλει στο friend zone της
Δεν καταλαβαίνω γιατί το qualify + comfort σημαίνουν friend zone.. μόνο αν συνεπάγονται και μηδενικό ΚΙΝΟ ίσως και αν από τη μεριά σου δεν έχεις φροντίσει να εκδηλώσεις ερωτικό ενδιαφέρον.
τι να κανω να της μιλησω πιο πολυ direct και να δειξω αμεσα τις προθεσεις μου και να ξεδιαλυνει η ιστορια?
Τι εννοείς να της μιλήσεις πιο direct? Αν δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά, πώς έκανες qualify + comfort? Δε γνωρίζεις προφανώς τι σημαίνει qualify + comfort όταν μιλάμε για κοπέλα που μας ενδιαφέρει ερωτικά. Qualification = A3 = male to female INTEREST!! Εκδηλώνεις ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, και είναι ΕΡΩΤΙΚΟ!! Indirect μέθοδος, δε σημαίνει ότι την οδηγώ στο κρεβάτι και ότι μέχρι εκεί είμαι INDIRECT!! Indirect σημαίνει ότι περιμένω ΠΡΩΤΑ ΤΟ TARGET ΜΟΥ να εκδηλώσει ενδιαφέρον (Α2 αν μιλάμε για ΜΜ) και αφού το κάνω qualify και κάνει compliance, εκδηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον και ταυτόχρονα κλιμακώνω το ΚΙΝΟ!!!! Προφανώς εσύ δεν έκανες τίποτα από αυτά. Αλλιώς δε θα περιέγραφες την κατάσταση έτσι.
εμενα ετσι κι αλλιως δεν με νοιαζει μεθαυριο εχω ενα day 2 με ενα αλλο ΗΒ και δεν με ενδιαφερει κ τοσο
Δεν είσαι ειλικρινής για τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, ούτε μαζί μας ούτε και με τον εαυτό σου. Μου το ανέφερες στο τηλέφωνο όταν μιλήσαμε για το σεμινάριο, μου το ανέφερες και στη συνάντηση και το κάνεις και ποστ εδώ για να σε βοηθήσουμε! ΣΕ ΚΑΙΕΙ! Σου αρ΄σει πολύ!! Μόνος σου είπες είναι ιδανική και για LTR - και σου είπα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ LTR αν είναι ήδη σε σχέση. Αν κερατώσει το αγόρι της με εσένα, θα κερατώσει και εσένα με τον επόμενο. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, ΠΑΝΤΑ! Εννοείται σε καίει και εννοείται θα ήθελες πάρα πολύ να την έχεις στο κρεβάτι σου και να την ξεσκίζεις ατελείωτα για τους επόμενους 5 μήνες. Παραδέξου το λοιπόν.. και κατανόησε ότι όσο περισσότερο σε καίει για κάποια, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνεις λάθη γιατί τα συναισθήματά σου θα μπαίνουν και θα σε μπερδεύουν, δε θα σκέφτεσαι καθαρά και λογικά.
καθοτι δεν ειμαι πλεον afc να βγαινουμε φιλεναδες
Λες δεν είσαι πλέον afc, έχεις συμπτώματα oneitis —> afc μαζί της όμως. Μου είπες και στη συνάντηση, “έχω επιλογές”. Επιλογές δε σημαίνει να έχεις ένα ΗΒ ακόμα που λογικά θα ψήνεται να βγει μαζί σου. Επιλογές σημαίνει έχω 2-3 fuckbuddies που όποτε θέλω τα πηδάω και δε με νοιάζει αν θα μου κάτσει το ΗΒ9, πηδάω τρία ΗΒ7+ όποτε θέλω.
Κατ εμέ θα έπρεπε να διαβάσεις πάλι θεωρία μια φορά, να ξεδιαλύνεις μερικές έννοιες μέσα σου και να βγεις για σαρτζ. Το ΗΒ9 με τις τώρα γνώσεις σου, δεν μπορείς να το ρίξεις από τα λίγα που μου έχεις πει και από την τροπή που έχει πάρει η ιστορία μεταξύ σας. Μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου επειδή είδες κάποια βελτίωση και μην εξιδανικεύεις καταστάσεις στο μυαλό σου. Έχεις πολύ δρόμο ακόμα, και νιώθω - και από κοντά που μιλούσαμε - ότι υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου - στο θέμα pick up αναφέρομαι πάντα - το ταξίδι σου μόλις ξεκίνησε και ακόμα είσαι αρχάριος, με πολλές συνήθειες που είχες ως afc και τις οποίες θα αργήσεις να αποβάλεις εξ ολοκλήρου. Να είσαι πιο αυστηρός με τον εαυτό σου λοιπόν όταν κάνεις αυτοκριτική. Κάνε focus στο να γαμήσεις ό,τι μπορείς - να σου αρέσει κιόλας - και μην επαναπαύεσαι με mindset τύπου “αν θέλω την έχω και αυτή” ενώ μέσα σου πραγματικά δεν ξέρεις αν όντως την έχεις. Όταν κάποια την “έχουμε” και είναι ΗΒ, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουμε άλλη να πηδάμε, κοιτάμε πώς να την πηδήξουμε. Και μετά αφοσιωνόμαστε στο ΗΒ9 ή στην οποιαδήποτε μπορεί να μας αρέσει περισσότερο.
Βάλε τα όλα σε μια τάξη στο μυαλό σου πάλι. Μην κοιτάς να πιάσεις αυτό το ψάρι. Χάνεις το κοπάδι. Πρώτα θα γίνεις καλός ψαράς και μετά αυτά τα κόλπα 😉 Δεν ήταν αυτό που ήθελες να ακούσεις μάλλον, αλλά είναι η αλήθεια.