1. Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα..
Που μένεις (πόλη-περιοχή), 2-3 χαρακτηριστικά σου (π.χ. ανυπόμονος), Ηλικία κλπ
Μενω Καβαλα και ειμαι 25 χρονων. Η καλοσυνη μου ειναι πολυ μεγαλο εμποδιο σε πολλα θεματα της ζωης μου. Ειμαι τεμπελης, εχω ελλειψη ελπιδας, ελλειψη αισιοδοξιας, βολεμενος στην ζωνη ανεσης μου, πολλες κακες συνηθιες (οχι τσιγαρο και ποτο) απο τις οποιες οσο και αν εχω παλεψει με δυσκολια τα καταφερνω και τα καταφερνω για μικρο χρονικο διαστημα.
2. Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο..
Το πόσο έχεις προχωρήσει με γυναίκες, πόσο πολύ μιλάς σε γυναίκες που δεν ξέρεις, τι ποσοστά επιτυχίας πιστεύεις ότι έχεις, με πόσες έχεις πάει, συνολικές σου σχέσεις κλπ
Στον κοινωνικο μου κυκλο δεν εχω καμια κοπελα για φιλη, ουτε καν για παρεα. Οποτε δεν εχω κανενα interaction με κοπελες.
Λιγες προσεγγισεις.
Δεν εχω κανενα ποσοστο επιτυχιας στις προσεγγισεις μου.
Δεν ειχα καμια σχεση. Οσες σχεσεις ειχα ηταν συντομες.
3. Γράψε μας για το game σου..
Τι επίπεδο game έχεις, πόσο καιρό ασχολείσαι με το παιχνίδι, πόσα συνολικά ανοίγματα-κλεισίματα έχεις κάνει, πόσο καιρό sargareis κλπ
Ασχοληθηκα με direct για καποιους μηνες χωρις αποτελεσματα αλλα εμαθα καποια πραγματα.
Τωρα επειδη μενω επαρχια λεω να ασχοληθω με social game.
4. Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις..
Τι εντυπώσεις έχεις από όλο αυτό, τι θέλεις από το game, γιατί ασχολείσαι με το pickup, τι στόχο έχεις, τι θέλεις να αλλάξεις κλπ
Θελω lays φυσικα, skills, fun, self instruction, man up, αποκτηση a male χαρακτηριστικων και πολλα αλλα.
5. Site..
Από που βρήκες το site μας?
Απο το google αναζητωντας “greek pua”