Και πως ακρυβος ειναι φιλοι σου αυτοι? Εγω βλεπω περισσοτερο afc του χειριστου ειδους, που σαμποταρουν την προοδο σου. οχι μονο κανει τεραστιο DLV στον εαυτο του, αλλα σε παιρνει κι εσενα η μπαλα. Οπως ειχε πει ο Mystery για τον Pradip, αν εβλεπες το σοου, αν μου το εκαναν αυτο, θα τους εδεινα γροθια στο πρωσοπο.
Μην φοβασε να εισαι αλφα με την παρεα σου. Αλφα δεν ειναι κατι που παει on/off οταν πας για sarge. Ειναι τροπος ζωης.
Κοιτα, καταλαβαινω οτι τους εχεις συνηθησει. Κι εγω ειχα την ιδια φαση, ρωτα αλλα μελοι του φορουμ.
Το θεμα ειναι, οτι δεν βγαινεις με αγαμητους για sarging. Ειναι χρυσος κανονας, δεν αλαζει. Γιατι νομιζεις οτι σε σαμποταρουν, εστω και ασυνηδητα? Επιδη βλεπουν την προοδο σου, και ζηλευουν. Αλλα, επιδη ειναι beta του κερατα, αντι να προσπαθησουν να αλαξουν κι αυτοι, πρωτημουν να σε τραβηξουν πισω στον λακο με τα σκατα. Το να γινεις καλος με τις γυναικες ταραζει τον κοσμο τους, απειλει οτι ξερουν για τον κοσμο.
Ειναι σαν να πας μια μερα σε εναν επιστημονα, και να του αποδειξεις οτι υπαρχει πχ μαγεια. Απειλειτε ο κοσμος του, και θα κανει τα παντα να αποδειξει το αντιθετο. Γιατι ο beta δεν φοβατε τιποτα, περισσοτερο απο την αλαγη.
Οσσο κι αν προσπαθησα να μην χαθω με τους AFC φιλους μου, καταλαβα οτι οι λυκοι δεν μπορουν να κανουν παρεα με προβατα. Ήτε εξελισοντε μαζι μου, ήτε μενουν πισω, στην ιστορια. Εχω παρει την αποφαση μου για τον τροπο ζωης που εχω επιλεξει, και δεν θα παω πισω στον λακο των AFC μονο και μονο για να μην τους χασω. Σεβομαι τον εαυτο μου παραπανω απο αυτο. 😉