οποτε να συμπληρωσω πως ειμαι απο σχεση σε σχεση εδω και 10 χρονια με 7HB και ενα 8HB αλλα παντα εκαιγα το μυαλο μου για τα βγαλω περα με τις ψυχολογια τους.
το βασικο μου προβλημα παντα ηταν ο τροπος να πλησιασω μια γυναικα και πως να αρχισω… αν κατα καποιον τροπο εσπαγα τον παγο μετα ποτε δεν ειχα προβλημα για τα παρακατω σταδια εκτος και αν κολλουσε το μυαλο μου οποτε και εχανα το παιχνιδι…
Το επιπεδο μου ειναι σαν PUA ειναι στην αρχη ακομα (διαβαζω φουλ και βλεπω πώς τις υποσυνειδητες πραξεις μου πλεον μπορω να τις κανω συνειδητα και που ημουν λαθος και εχανα το παιχνιδι..
Ανοιγματα εχω κανει σαν πρωτο σταδιο γυρω στα δεκα περισσοτερο σε σερβιτορες και φιλες απο τις παρεες (παλιοτερα κολλουσα η ημουν σε σχεση κ δεν εκανα κινηση μονο υπονοουμενα..)
παντα sergara χωρις να το γνωριζω… μου αρεσει γενικα το φλερτ..
Εντυπωσεις απο το σαιτ.. ΤΕΛΕΙΕΣ πολυ ενδιαφεροντα πραγματα και πολυ πρακτικα…
Ξεκινησα να ασχολουμε γιατι πολυ απλα θελω να αποκτησω ακομα μεγαλυτερη αυτοπεπειθηση και κατα συνεπεια ανεση και προσωπικη βελτιωση και εδω βρικα τα οπλα!!
Να λεω θελω αυτο το μωρο και να ξερω οτι μπορω να το εχω και να μην συμβιβαζομαι…
το site το βρηκα ψαχνοντας στο google για τα Alpha Males διαβασα ενα σχετικο αρθο απο το site συνεχισα με αλλο και με αλλο και να’μαι κ εγω!!!!