ειμαι ο θοδωρης απο αθηνα 33 ετων ,εδω και 3 μερες λεω να συστηθω αλλα επεσα με τα μουτρα στο διαβασμα ,και ακομα δεν εχω διαβασει τιποτα με τοσο υλικο που εχετε εδω μεσα. :cheer: πραγματικα μου αρεσει πολυ το σαιτ σας και δεν το λεω για να σας κολακευσω ,αλλα βλεπω οτι υπαρχει αρκετη οργανωση και σιγουρα εχετε μοχθησει για να το πετυχετε αυτο, συγχαρητηρια για ολα και τις πολυτιμες πληροφοριες που μας παρεχετε και μας βοηθανε αφανταστα.ειχα σχεση μεχρι και πριν 1 μηνα ,εδω και 1,5 χρονο, παρολα αυτα ψιλοεπαιζα οποτε μπορουσα ,το game ειναι μεσο εκφρασης ,δεν πιστευω οτι με ατακες και τεχνικες ριχνουμε γυναικες,απλως μας βοηθανε οταν κολλαμε καλο ειναι να τις εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας,εκφραζομαστε λεκτικα και μη,αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να προσεγγισουμε,βεβαια οπως και αλλοι αυτο το θεμα το ειχα και εγω και αργησα να το καταλαβω,τωρα αρχιζω ξανα το game ,πριν λιγο ανοιξα ενα hb7 σε σουπερ μαρκετ χωρις να κανω close ,δεν εχει και τοσο νοημα ,αυτο που θελω ειναι να με βαλω σε ομιλιτικη φαση,στα bar το σαββατο εκανα game ,δυστυχως οι φιλοι μου ειναι afc και δεν μπορουν να κανουν τον wing οπως θα επρεπε.τεσπα ειμαστε μοναχικοι λυκοι και μοναδικοι………….. 🙂