kostas325 wroteΦίλε tesoro μου δίνεις διαφορετική οπτική από ότι τα υπόλοιπα παιδιά μέχρι τώρα… Σέβομαι ιδιαίτερα την γνώμη σου και την αποδεικνύεις πολύ εμπεριστατωμένα.
Πρακτικά στην ουσία προτείνεις ξανά qualify , sexoual talking και leadarisma για day2 από ότι κατάλαβα ??
μην μπερδευεσαι …. τα σχολια μου αφορουν τον διαλογο πριν 20 μερες, τον οποιο μας παρεθεσες μετα απο προτροπη του Nitro
kostas325 wroteΠαραθέτω διάλογο πριν 20 μέρες που πήρα αριθμό (είχα μόνο fb) και πιθανόν να εισήγαγα friend frame μόνος μου….
οποτε με λιγα λογια σου εξηγω τα αιτια (κατα τη γνωμη μου)του friendzone
Να τα βαλουμε σε μια σειρα, ΑΝ εχω καταλαβει σωστα τη ροη των πραγματων
kostas325 wrotecold που είχα κλείσει Σεπτέμβρη
kostas325 wroteξέρει από την αρχή τις προθέσεις μου
οκ μεχρι εδω
kostas325 wroteείχε γκόμενο
kostas325 wroteείχε αναφέρει ότι αν δεν ήταν το αγόρι της θα τα είχαμε
Συμφωνα με το δικο μου perception : αν δεν ειχα αγορι θα τα ειχαμε =
α. ευγενικη απορριψη ή
β. invitation για male responsibillity taking, sexual escalation and leading to bed
Αν εχω αμφιβολιες τι ισχυει απο τα δυο, για να σιγουρευτω ριχνω sexual socker : δηλαδη αν ησουν διαθεσιμη αυτη τη στιγμη θα με ακολουθουσες στην αμμουδια να με πιπωσεις σαν τρελλη και να με κανεις να χυσω σαν γοριλλας ?
Αν δεν ακουσω ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ που να ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ, την πιανω απο το χερι και την πηγαινω στην αμμουδια.
Αν αρχισει τα μα μου σου του την φορτωνω caveman σε Radar style
Radar wroteτην βγάζω έξω από το κλα΄μπ
λεει…
'‘δεν θελω να φυγουμε’'
'‘μα δεν φευγουμε’'( και συνεχίζω να προχωράω κρατόντας τη)
'‘μα έχω τις φίλες μου μέσα δεν είναι σωστό’'
'‘εχεις δίκιο δεν είναι σωστο θα γυρίσουμε τωρα’' ( και σύνεχίζω να την leadάρω )
'‘που πάμε?’'
'‘θα δείς’'
'‘τι πάμε να κάνουμε’'
'‘να μίλήσουμε’'
isolation…
μπαίνουμε στο πιλοτη μιας πολυκατικοίας…
'‘δεν θέλω να μπούμε’'
'‘ναι ναι…μα δεν θα μπούμε’'
(και μπαίνουμε)
kostas325 wrotecold που είχα κλείσει Σεπτέμβρη
kostas325 wroteμιλάμε τακτικά τηλέφωνο - fb - sms
Δυο μηνες σχεδον. Too much comfort and rapport without sexual escalation. Που ειναι το μυστηριο και η ιντριγκα ? Η προσωπικη σου ζωη ??? Ειναι φιλη σου ? Γιατι ΕΤΣΙ συμπεριφερεσαι
kostas325 wroteη ίδια στέλνει σχεδόν πάντα
πάντα επικοινωνεί χωρίς να προτείνει όμως συνάντηση.
και εσυ δυστυχως δειχνεις ΠΑΝΤΑ και ΑΜΕΣΑ διαθεσιμοτητα. Το prizabbility πηγε βολτα.
kostas325 wroteέχω leadarei 2 φορές για day2 έχω φάει άκυρο και τις 2
χωρίς να προτείνει όμως συνάντηση.
τρως τα rejection στη ΜΑΠΑ και εξακολουθεις να δειχνεις διαθεσιμοτητα. Το prizabbility αυτη τη φορα ειχε παει για μπυριτσα.
kostas325 wroteέχω παίξει freez out
εχετε μπερδευτει με το τι σημαινει freeze out … freeze out σημαινει της δειχνω '‘παγωμαρα’' …. της δειχνω σημαινει την κανω να το δει … για να το δει πρεπει να το κανεις οταν το βλεπει … και το βλεπει οταν σε προσεγγιζει
kostas325 wroteΤην Κυριακή χώρισε (ενδέχεται και να συντέλεσε η παρουσία μου σε αυτό) και μου στέλνει στο Fb
και εσυ ΑΜΕΣΑ να δειξεις διαθεσιμοτητα … Το prizabbility στον καιαδα. Και τι κουβεντα πιανεις ? της δινεις ΙΟΙ με το πρωτο σου responce και μιλας για ποδοσφαιρο και sex and the city. GIVE ME A BREAK
kostas325 wroteΗΒ
posa goal ebales xthes?
Ε
Γεια σου ρε όμορφη!! Χθες ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας ever !! ξεφτιλιστήκαμε και με κοινό….
sex and the city
kostas325 wroteτο ότι γουστάρει είμαι σίγουρος το χει αναφέρει και verbally σε άλλο interaction
αυτο εδω εννοεις λεγοντας '‘ το χει αναφέρει και verbally σε άλλο interaction ’' ???
kostas325 wroteείχε αναφέρει ότι αν δεν ήταν το αγόρι της θα τα είχαμε
αν ναι εχει απαντηθει ηδη λιγες γραμμες πιο πανω
kostas325 wroteμε έχει πίξει στα like
ε και ? και ο Nitro και ο Lord μου κανουν like, σημαινει οτι με θελουν ?
kostas325 wroteμαθαίνει για εμένα από κοινούς φίλους κ.α. )
και αν απλα προσπαθει να μαθει αν εισαι BETA ?
kostas325 wroteεπικοινωνεί νυχτερινές ώρες σε sexoual επίπεδο
οσο ειχε τον γκομενο στο sexual talk σου εβγαζε ASD-LMR
σου ξαναμιλησε σε sexual mood και ΜΕΤΑ το χωρισμο ? και αν ναι ξαναεβγαλε ASD-LMR ?
Αν θελεις να ασχοληθεις με τη συγκεκριμενη (απο οτι βλεπω δεν αξιζει) σου παραθετω δικια μου περιπτωση (προ επαφης με το PU εποχης) που επιασε
Απο τη στιγμη που επικοινωνησε εκανα freeze out για τοσες μερες οσες ηταν οι μερες που μεσολαβουσαν αναμεσα στα interaction
Μετα το freeze out : μολις ξαναμιλησε στο fb, αφησα 5-10 λεπτα πριν ανοιξω να δω το μυνημα της (για να φαινεται αδιαβαστο)
Μολις ειδα το μυνημα της, αφησα να περασουν 5 λεπτα και απαντησα τελειως ουδετερα π.χ. με ενα ξερο γεια σου target
Μου απαντησε : τι κανεις ?
παλι αφησα το μυνημα unread, παλι αργησα να απαντησω και οταν απαντησα ειπα :
Πινω, στην υγεια της επομενης (το σκεπτικο μου ηταν οτι χωρισα και προχωρουσα παρακατω και μπορει να χρησιμοποιηθει ως η αιτια που δεν εκανες escalation)
Δεν θυμαμαι τι απαντησε
παλι αφησα το μυνημα unread, παλι αργησα να απαντησω και οταν απαντησα ειπα : πρεπει να σε αφησω, βγαινουμε βολτα,
μου απαντησε : ζηλευω
της απαντησα : θα ημαστε στο ταδε, αμα θες ελα, κλεινω τωρα