1)Είμαι από Θεσσαλονίκη, φοιτητής στο πολυτεχνείο της Ξάνθης. Οπότε μένω Θεσσαλονίκη τις γιορτές και μερικά Σαββατοκύριακα κι όλο τον υπόλοιπο καιρό Ξάνθη. Είμαι πλέον 21 μισό.
Κάποια χαρακτηριστικά μου: ιδιαίτερα κοινωνικός και φιλικός, πολλά ενδιαφέροντα με κυριότερα η γυμναστική, το πιάνο, διάβασμα βιβλίων, ταινίες κ.τ.λ. Ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, κουλ, συνεργάσιμος,καλή αίσθηση του χιούμορ, ιδιόμορφος, συναισθηματικός. Ωραίο παιδί αλλά με κάποια κόμπλεξ
2)Για τις γυναίκες τώρα…υστερώ αρκετά, δεν έχω προχωρήσει τόσο όσο θα ήθελα, δεν τις έχω χαρεί. Γενικά κάνω κινήσεις, μιλάω με άγνωστες αρκετά συχνά αλλά δεν είμαι αποτελεσματικός,κάποια σχετική πέραση έχω αλλά αν επιτυχία θεωρείται η τελική κατάκτηση, ποσοστό επιτυχίας έχω μάλλον γύρω στο 5%. Στη ζωή μου έχω πάει με 4 γυναίκες. Κι έχω κάνει 2 ολοκληρωμένες σχέσεις, μαζί με τις πλατωνικές 5.
3)Επίπεδο game αρχάριος, στα πρώτα μου βήματα.Κατά καιρούς το κυνηγούσα δηλ. έβγαινα έξω βόλτες και μιλούσα σε άγνωστες. Έτσι είχα κάνει δυο τρεις καλές γνωριμίες… αλλά μέχρι εκεί. Τώρα μιλάω αρκετά πιο συχνά σε άγνωστες είτε με direct αν μ’ αρέσει πολύ και είναι μόνη της, είτε με indirect σε παρέα όταν βρίσκω την ευκαιρία. Ανοίγματα στο ενεργητικό μου μπορεί να έχω γύρω στα 30-40, κλεισίματα ζήτημα να έχω 4! 😛 Πιο συνειδητά sargarw ίσως εδώ και μισό χρόνο.
4)Εντυπώσεις; Όταν διάβασα το the game είχα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ. Για το πώς μπορώ επιτέλους να ξυπνήσω. Τι ζητάω επιτέλους; Μια οποιαδήποτε ωραία γυναίκα που θα βρεθεί στην καθημερινότητά μου, στο δρόμο μου, στην παραλία,στο μπαρ οπουδήποτε και νιώσω ότι θέλω να γίνει δικιά μου πρέπει να μπορώ να την κατακτήσω. Πρέπει να αποκτήσω τη μαγκιά και τα εφόδια να την κατακτήσω μέχρι το τέλος.Για όσο την θέλω στη ζωή μου. Αυτός είναι ο στόχος. Ελπίζω να τον συμμερίζεστε, να πάρω πράγματα από εσάς και να δώσω σε άλλους, γιατί όχι να συνεργαστώ και με όποιον θέλει.
5)Το site το βρήκα τυχαία καθώς έψαχνα αν υπάρχει ελληνική κοινότητα με PUAs