Λοιπον αρχιζω απο τα βασικα, ειμαι ο Δημητρης και ειμαι 31 χρονων νεος! Ειμαι φιλοδοξος, μεγαλομανης και εγωιστης και μου αρεσει να μαθαινω συνεχως νεα πραγματα γιατι βαριεμαι ευκολα στην συνηθεια. Με το αντικειμενο βρεθηκα πρωτη φορα σε επαφη πριν 5 χρονια περιπου διαβαζοντας το βιβλιο the game, οπως πολλοι αλλωστε εχουν ξεκινησει τα πρωτα τους βηματα με αυτον τον τροπο, ισως να ειναι το πιο εμπορικο στην χωρα μας. Δεν ασχοληθηκα ομως αμεσα, γιατι ακομα και με την νεα γνωση ξαναγυρισα στο καβουκι μου και στον να ειμαι ο παλιος καλος μου εαυτος.
Τον τελευταιο χρονο ομως το ξαναπηρα πιο σοβαρα καθως αποδεχτηκα πως με τα οσα ξερω και συμπεριφορομαι το natural game μου δεν ειναι αρκετα ισχυρο για να προσελκυσω τα θυληκα της αρεσκειας μου, οποτε μπηκα πιο δυνατα στο ζητημα, καταβροχθιζοντας περισσοτερα υλικο απο ποτε, how to become an alpha male, tao of badass, the way of the natural, rsdnation-bluprint + videos, nlp ebooks και πολλα αλλα. Σε συνδυασμο βεβαια με το να προσπαθω να ενσωμτωσω την γνωση μου σε πραγματικες συνθηκες και οχι απλα να αφηνω την τοση πληρφορορια να κατακαθεται στην υπαρξη μου. Θεωρω πως ειμαι πλεον ενας struggling rAFC, με πολλα ακομα πραγματα να μαθει αλλα και να πραξει ποτε μελλαγχολικος που τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα θελω και ποτε αισιοδοξος οτι βαδιω σε καλο δρομο και θα παρω αυτο που επιθυμω.
Το endgame μου ειναι η βαθυτερη οσο το δυνατον κατανοηση του αντιθετου φυλλου αλλα και η βελτιστοποιησω των συνθηκων κοινονικοτητας μου, να ζησω και να μαθω πραγματα, να βαδιζω στην ζωη ζωντας στην ζωη και να μην καταληξω με απωθημενα και ανεπληρωτους ποθους. Θελω να γνωρισω πολλες γυναικες να αποκτησω εμπειριες και στις οποιες νιωθω οτι το πραγμα μπορει να προχωρησει περισσοτερο απο οτι στην πλειοψηφια των υπολοιπων να δω και το θεμα λιγο σοβαρετερα διατηρωντας ετσι αυτην την αισθηση ροματισμου που βαθυτερα με διακατεχει.
Ελπισω η υποδοχη μου στην ετουτη κοινοτητα να ειναι θερμη και δεχτηκε, να γνωρισω ατομα και καταστασεις και η πορεια μου εδω μεσα να αποτελεσει ενα ακομα βημα σημαντικο στους απωτερους σκοπους μου.
Ευχαριστω για την ευκαιρια να παρουσιασω το ειναι μου. Μια πολη καλησπερα. :cheer: