Hedonist R wroteΤο pick up όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές στο forum είναι life changing. Δεν είναι για να βολευτείς σε μια ltr (long term relationship) και να το παρατήσεις. Δεν θα έχεις εξελίξει τον εαυτό σου έτσι ή θα το έχεις κάνει σε πολύ μικρό βαθμό. Και όταν χωρίσεις πάλι πίσω στο έρμο το game. Κλασσικά! Ξέρω πολλούς που το κάνουν. Anyway, βέβαια ο καθένας κάνει παιχνίδι για δικούς του λόγους και ένας από αυτούς είναι απλά να βρει ένα ltr. No problem. Εσύ όπως γράφεις όμως τελικά δεν θέλεις αυτό! Ωραίος! Και ξεκίνα cold appraches.
Προσωπικά δε θεωρώ το LTR “κακό” λόγο να ξεκινά κανείς το pick up, αλλά βέβαια με κάποιες προϋποθέσεις. Εγώ για παράδειγμα, στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω και τη σκέψη πως ένας από τους λόγους που ξεκίνησα το pu είναι (όπως λέει και ο tottigoal10) για να έχω την ικανότητα όταν γνωρίσω τη γαμάτη κοπέλα που από άποψη χαρακτήρα, ενδιαφερόντων, κλπ, θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω (και φυσικά τουλάχιστον HB8+), να μπορώ να την έχω.
Χάρη στο pu όμως, από AFC “είμαι σε LTR με κάποια επειδή έτυχε να μου κάτσει” μετατρέπεσαι σε άντρα με πολύ ψηλά standards και απαιτήσεις προκειμένου να κάνεις LTR, πράγμα που σημαίνει πως όταν όντως κάνεις, θα είναι πραγματικά ποιοτικό.
Και στο μεταξύ φυσικά, fuck buddies, καλά γαμήσια, και αυτοβελτίωση σε πάρα πολλά επίπεδα.