Χαιρετώ συναδελφικά τα πλήθη κ γω.. 🙂
Το δικό μου intro εμπεριέχει τα εξής: 22 ετών , κάτοικος λεκανοπεδίου Αττικής και δη Χαϊδαρίου (εραστής δυτ.προαστίων φάση). Θα με χαρακτήριζα τελειομανή, κοινωνικό, ευχάριστο άτομo. Για τελευταίο αφήνω το ‘ντροπαλός’ που είναι ανάλογα με την κατάσταση μου και έχω πληρώσει πολλά γι αυτό…
Με τις γυναίκες νομίζω έχω μία καλή σχέση, αλλά δεν έχω την καλύτερη που θα μπορούσα να έχω. Sexual life δεν μου λείπει για πάρα πολύ καιρό.. τα lays μου γίνονται με συχνότητα 2-3 πανσελήνων.. (φέτος πάτησα 2ψήφιο αριθμό lays από την πρώτη φορά που χα σεξάρει).. Να μιλήσω με οποιαδήποτε άγνωστη το έκανα μέχρι στιγμής μόνο όταν ήμουνα tipsy,τελευταία προσπαθώ να βγαίνει φυσικά..αν προλάβω το AA.. Γενικά είμαι στη φάση του να αποβάλλω το afc thinking..
Όσο για το game έχω πάρει τα πρώτα μου βήματα (διαβάζοντας the game k MM, με αρκετά interactions κάθε φορά που βγαίνω sarge.. πσκ συνήθως λόγω πιεσμένου προγράμματος) αλλά υστερώ στα αποτελέσματα.. Ασχολούμαι κοντά ένα 8μηνο (πιο εντατικά το τελευταίο 3μηνο..) με τα lays που τα αποδίδω στο game να απαριθμούνται ως το νούμερο 2.
Στο game αυτό που με συναρπάζει είναι ότι με βοηθάει να ελέγχω μία συνομιλία, να ξετυλίγω τον εαυτό μου, να αξιοποιώ καταλλήλως τις ικανότητες που έχω και να μην ντρέπομαι να αξιώνω το κάτι παραπάνω. Είτε αυτό έχει να κάνει με τις γυναίκες, είτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε άλλη διαπροσωπική σχέση έχω (αφεντικά, καθηγητές, γονείς, φίλοι κλπ). Πιστεύω βλέποντας και τις ζωές άλλων mPuas ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά κατέχοντας αυτό το επικοινωνιακό σπορ.
Εν κατακλείδι, συγχαρητήρια για το site σε όσους συνεισέφεραν ώστε να πάρει αυτή την περιποιημένη/οργανωμένη μορφή που βλέπω εγώ τώρα.. Το βρήκα τυχαία μέσω ενός κολλητού που το βρήκε από google.
Τα ξαναλέμε σύντομα.. 🙂