Γεια χαρά!
Είμαι ο Γιώργος, 24 χρονών από Ξάνθη. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά μου, έχω πάνω κάτω τις περισσότερες αντρικές συνήθειες (γουστάρω μπάλα, μπύρες, τζόγο κλπ.), αλλά και κάποια δόση “κουλτουρίασης” 😛 . Από μικρός ήμουν φύσει συνεσταλμένος, όχι μόνο με τις γυναίκες, αλλά σε γενικότερο επίπεδο. Σχετικά με τις γυναίκες (αντικείμενο του forum γαρ) συνειδητοποίησα εδώ και κάποιον καιρό πως αδικώ τον εαυτό μου και έτσι άρχισα να ψάχνω τρόπους να βελτιωθώ.
Σε άγνωστες σε γενικές γραμμές δεν μιλάω ποτέ, καθώς κομπλάρω. Όσο για ποσοστά επιτυχίας, μάλλον τραγικά. Από σχέσεις δεν είχα ποτέ τίποτα σοβαρό, 2 σχέσεις του χαβαλέ, αλλά έτσι κι αλλιώς γενικά, δεν με ενδιαφέρει να αποκτήσω κάποια σοβαρή σχέση. Όσον αφορά το πόσες εμπειρίες είχα τώρα, αφήνοντας φυσικά έξω διάφορα σκηνικά με “επαγγελματίες” το πράγμα είναι μάλλον απογοητευτικό. Όλες κι όλες 8 γυναίκες, κι’αυτές “γουρούνια στο σακί”, κάτω του μετρίου ή “σεσημασμένες” “εύκολες” (για να το γράψω με κόσμιο τρόπο…). Οπότε προφανώς, όπως φαίνεται από τα παραπάνω, το επίπεδο μου είναι μάλλον υπό του μηδενός.
Βέβαια, όπως προείπα, κάθησα και ψάχτηκα με αυτή τη φάση γιατί πριζώθηκα και διαπίστωσα πως αδικώ τον εαυτό μου. Γιατί το πιστεύω αυτό; Είμαι μάλλον εμφανίσιμος με ιδιαίτερη ομορφία, γνωρίζω να χειρίζομαι άπταιστα την ελληνική γλώσσα, παρά την ηλικία μου καλώς εχόντων των πραγμάτων πιστεύω πως θα μπορέσω να έχω μία πετυχημένη σταδιοδρομία στο αντικείμενο μου έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ(ήδη έχει αρχίσει να κυλάει το νερό στο αυλάκι), ενώ έχω ένα ιδιαίτερο εύρος γενικών γνώσεων τις οποίες προσπαθώ να εμπλουτίζω όσο το δυνατόν περισσότερο (καθώς το θεωρώ απαραίτητο για να μπορώ να λέγομαι “σοβαρός άνθρωπος”). Επομένως, θεωρώ πως η κατάσταση μου με τις γυναίκες δεν μου ταιριάζει και οφείλω στον εαυτό μου να προσπαθήσω να τη διορθώσω.
Ψάχνοντας πληροφορίες για να μπορέσω να πάρω αυτά που θεωρώ πως αξίζω στο internet έπεσα και στο συγκεκριμένο site. Το βρήκα αρκετά κατατοπιστικό και θεωρώντας πως μπορώ να αποκομίσω ορισμένα χρήσιμα πράγματα για αυτή την προσπάθεια μου και μέσω του forum και έτσι έκανα την εγγραφή.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!