“Aν το k-close γίνει στο Day 2 τότε είναι πολύ πιθανόν κάπου να το χάνεις” thnx , θα το εχω υποψη μου , ειχα ηδη καποιες εγνοιες πανω σε αυτο.στο da1 η burn λοιπον !
“Τι στατιστικό αποτελεσματικότητας έχεις και γιατί θα πρέπει να έχεις αποφασίσει απο Πρίν αν θα κάνεις SDL ή Lay στο Day2? ” εχω αποφασισει οτι θελω μονο σεχ , ακομα και αν δεν βγει καλο.ξερω οτι μπορω να ριξω επιτοπου(θα περασω καλυτερα απο το να πιω απλα ενα ποτηρι νερο) , οποτε καθε τι που κανω(να πληροσω τον καφε μου(αντι να τον πιω σπιτι μου τσαμπα) , να βγω day2 , να χαλασω ηχο απο το στομα μου) ερχεται σε αντιθεση με το “σε τραβαω στην τουαλετα και τελος” που θεορω απολυτα λογικο και φυσιολογικο.ετσι το sml ειναι πιο κοντα στο να μη θυσιαζω κατι απο εμενα για κατι που προσφερεται ισαξια μεταξυ 2 φυλων.τωρα ισως ειμαι παραλογικος , θα το ανακαλυψω ομως ακομα και αν αυτη η σκεψη ειναι λαθος(για εμενα) στη συνεχεια.στο “Βλέπεις πως θα πάει το interaction και προχωράς” , ειμαι της λογικης “δε με νοιαζει πως παει , μπορω να καρφοσω , αν δεν το μπορω ειναι προβλημα μου και eject, αν μπορω θα παει οπως θελω , αφου ξερω οτι θελει μονο να την καρφωσουν η να τους εκμεταλευτει , εγω ειμαι μονο για το πρωτο και θα γινει ακριβως οπως αποφασισω εγω”.
“Γιατί θεωρείς καλύτερο το SNL/SDL και πως αυτό συνδέεται με το αν κάποια είναι ήδη σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης? ” δεν ξερω , απορω πως τογραψα.
“Πως γίνεται να είσαι αποφασισμένος, εκείνη να θέλει και μετά να είσαι μπερδεμένος?” , δε γινεται ,αλλα η παραλογια που γραφω γραφτηκε πολυ απλα διοτι εχω αφησει τον εαυτο μου να επηρεαζεται απο αλλους , αντι να πιστευω εμενα αρκετα.π.χ με το “αν βγεις day2 αν κανεις το 1 το αλλο θα ειναι καλυτερα” , αντι να ειμαι 100% αποφασισμενος και σιγουρος για το λογο που παω.προφανως εχω στο νου μου να κανω καποιο “manipulation” στη συναναστροφη , η να δω “αν θελει σχεση με εμενα” και να παριστανω τον “σχεσακια”(εστω το ελαχιστοτατο , ακομα και αν δεν το κανω θα υπαρχει στο κεφαλι μου) , θεορωντας οτι δεν την αξιζω ως ειμαι για σεχ.εννω λοιπον νομιζω οτι ξερω τι θελω , καπου στο κεφαλι μου κυλανε φωνες “καλυτερα ετσι καλυτερα αλλιως” , αντι καλυτερα ως ειμαι και αν δε γουσταρει αντε γεια.και αν με θελει σοβαρα τελος θα το δειξω αμεσα τι θελω και ας καει.thnx με βοηθησε πολυ αυτη η απαντηση σου πραγματικα 😉
“ Το να δείχνεις με ψεύτικο τρόπο οτι δεν σε ενδιαφέρει ή δεν σε επηρεάζει αυτό που λέει κάποιος άλλος ενώ μέσα σου χτυπιέσαι σαν πλυντήριο που στεγνώνει δεν είναι οτι πιο υγιές και ούτε κάνει την ψυχική σου υγεία καλύτερη” , διστυχως αν μιλησω , ακομα και αν ειναι ηρεμα και ορεα , θα μειωσει τοσο τις πιθανοτητες για να προχωρησει η συναναστροφη που δε φανταζεσαι.σε day2 εχω κανει γυναικες να βουρκωνουνε , η να λενε “θες να φυγω μηπως καλυτερα ?” , τραυλιζοντας και χωρις να κρινω η προσβαλω.καταλαβαινοντας οτι στην ουσια δεν τις θελω σαν ανθρωπους διπλα μου.δεν εχω αλλη επιλογη απο το να θεορω απο το να θεωρησω οτι μιλαω με το γατο μου , και παλεβω να το καταφερω αυτο.
“Κατηγορηματικά ΟΧΙ” , θεορω οτι οι γυναικες ειναι μονο για σεχ και οτι στην πραγματικοτητα δεν προκειτε να ενδιαφερθουν πραγματικα για το ελαχιστο απο την ψυχολογικη μας κατασταση ριχνοντας την ευθυνη παντα πανω μας , που εχουν και δικιο.ετσι λοιπον και εγω ολοκληρωτικα προσπαθω να μαθω στον εαυτο μου οτι οποιαδηποτε συναισθηματικη συνδεση(καλη και κακη)-(εστω και το comfort κατι ειναι και αυτο απο συναισθημα) ειναι απλα ενα limit belief.το ολοκληρωτικα ειναι ενα ειδωλο , οσο ομως το προσσεγγιζω νομιζω οτι ειμαι καλυτερα με την παρτυ μου και μπορω να αποφεβγω αυτα τα βημματα για lay ολο και περισσοτερο.
“Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλεις κάποια που Δεν σου αρέσει?” ναι , ολες μου αρεσουνε στο να πετυχαινω προσωπικους στοχους που δεν εχουν σχεση με οποιοδηποτε close , εννω αν καποια θελησω να βαλω στη ζοη μου θα κανω τεραστιο λαθος πριν τους πετυχω σε καλο βαθμο.
“Το αν κάποιος έχει ενοχές για κάποια κατάσταση ή κάποιο παρελθοντικό τραυματικό γεγονός που συνδέεται με κάποιο τρόπο με το παρόν, τότε είναι καθαρά δική του ευθύνη η οποιαδήποτε συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεται” , αυτο ακριβως , δε θα κατσω εγω να αρρωστησω για να μη νιωσει η αλλη ενοχιες , ιδη εχω αρκετα δικα μου θεματα.μας κρινουν αν δεν παρουμε τις ενοχιες τους πανω μας για το lay , και προσπαθουν να μας βαλουν και τυψεις ως προς τον εαυτο μας αν δεν το κανουμε.οποια ειναι ετσι απλα burn τελος.thnx , δε φταιω εγω για την κατασταση της.
ευχαριστω πολυ , με βοηθησαν πολυ οι απαντησεις 🙂